Son Konular

Adana'da mucizevi ameliyat: 5 yılda korkudan kurtulup 1 ayda iyileşti.

Credits
1.241.641
67-yasindaki-kadin-bel-fitigi-ameliyati-ile-18788732_1843_amp.jpg

Adana'da yaşayan 67 yaşındaki Cemile Yenilmez, 5 yıl önce yürüme sorunu yaşadığı için doktora gitti.

HASTA, AMELİYATTAN SONRA YENİDEN AYAĞA KALKTI
Belinde fıtık teşhisi konulan Yenilmez, uzun süre ameliyat olmaktan çekindi. Çeşitli doktorları ziyaret ettikten sonra son olarak Adana'da Beyin, Sinir ve Omurilik Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen'e başvurdu. Geçen ay ameliyat olan Yenilmez, sağlığına kavuştu.

"YENİLDİĞİMİ SANDIM AMA HAYATIM DEĞİŞTİ"
Cemile Yenilmez, ameliyat öncesinde yaşadığı korkuları anlatarak, "Ameliyat öncesi endişeliydim. İnsanlar sürekli korkuttular beni. Ama şimdi çok iyi durumdayım. Soyadım Yenilmez ama ben aslında yenildiğimi düşünmüştüm. Şimdi doktorum sayesinde hayatım değişti" dedi.

"BAŞARI ORANI RİSKTEN YÜKSEK"
Prof. Dr. Orhan Şen, hastasının yaşadığı endişeleri anladığını belirterek, "Elbette riskleri açıklamak önemli ancak başarı şansı da göz ardı edilmemeli. Ameliyat sonrası yaşanan gelişmeler hastamızın sağlığını geri kazandığını gösteriyor" şeklinde konuştu.

"RİSKLERİ VE KAZANIMLARI AÇIKÇA SUNALIM"
Prof. Dr. Şen, meslektaşlarına seslenerek, "Ameliyat öncesi hastalara riskleri net bir şekilde anlatmalıyız. Ancak başarı oranlarını da doğru bir şekilde ifade ederek, hastalarımıza durumu açıkça aktarmalıyız" dedi.

1. Konular

1. 1.281.805
  2. Mesajlar

1. 1.680.260
  3. Kullanıcılar

1. 31.890
  4. Son üye

Geri
Üst Alt