<
haberci
Meraklı Üye
Adana'da parmağı ağrıdığı için gittiği hastaneden motosiklet çaldı: Geri getirecektim
Yüreğir ilçesinde hastane otoparkında motosiklet çalan şahıs, güvenlik kameralarına yansıdı. Hastaneden çıkamadan polis tarafından yakalanan şüphelinin, "Aracım olmadığından eve dönmek için motosikleti aldım, geri götürecektim" dediği öne sürüldü.
Adana'nın Yüreğir ilçesinde M.E.D., bir süre acil önünde bekledikten sonra otoparka doğru yöneldi.
Şüpheli, burada güvenliklerin yanında otoparkta bulunan bir motosikleti çaldı.
HIRSIZLIK ANLARI KAMERADA
O anlar anbean güvenlik kamerasına yansıdı.
Motosikletin çalındığını fark eden güvenlik görevlisi durumu polise bildirdi.
HASTANEDEN ÇIKAMADAN YAKALANDI
Bölgeye Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri sevk edildi.
Polis, M.E.D.'yi motosikletle hastaneden çıkamadan yakaladı.
"GERİ GÖTÜRECEKTİM"
Gözaltına alınan şüpheli, emniyete götürüldü.
Şüphelinin ifadesinde,"Ayak başparmağımda ağrı olduğu için hastaneye gitmiştim. Aracım olmadığından eve dönmek için motosikleti aldım. Geri götürecektim"dediği öğrenildi.
ÇIKARILDIĞI MAHKEMEDE TUTUKLANDI
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Öte yandan motosiklet, sahibine teslim edildi.
Yüreğir ilçesinde hastane otoparkında motosiklet çalan şahıs, güvenlik kameralarına yansıdı. Hastaneden çıkamadan polis tarafından yakalanan şüphelinin, "Aracım olmadığından eve dönmek için motosikleti aldım, geri götürecektim" dediği öne sürüldü.
Adana'nın Yüreğir ilçesinde M.E.D., bir süre acil önünde bekledikten sonra otoparka doğru yöneldi.
Şüpheli, burada güvenliklerin yanında otoparkta bulunan bir motosikleti çaldı.
HIRSIZLIK ANLARI KAMERADA
O anlar anbean güvenlik kamerasına yansıdı.
Motosikletin çalındığını fark eden güvenlik görevlisi durumu polise bildirdi.
HASTANEDEN ÇIKAMADAN YAKALANDI
Bölgeye Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri sevk edildi.
Polis, M.E.D.'yi motosikletle hastaneden çıkamadan yakaladı.
"GERİ GÖTÜRECEKTİM"
Gözaltına alınan şüpheli, emniyete götürüldü.
Şüphelinin ifadesinde,"Ayak başparmağımda ağrı olduğu için hastaneye gitmiştim. Aracım olmadığından eve dönmek için motosikleti aldım. Geri götürecektim"dediği öğrenildi.
ÇIKARILDIĞI MAHKEMEDE TUTUKLANDI
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Öte yandan motosiklet, sahibine teslim edildi.