Adim kart ucretli mi?

Odeme yukumlulugu ile siparis nedir?

E faturada logo zorunlu mu?

<

Modoratör

Yeni Üye
Puan 0
Çözümler 0
Modoratör

Adım kart ücretli mi?

Adım Kart Programı, üyelik ücreti bulunmayan ücretsiz bir programdır.

Adım puan nedir?

AdımPara uygulaması adımlarını saymakla kalmayıp, onları AdımPara'ya dönüştürebileceğin, kazandıran bir mobil uygulamadır. Bu linkten kullanım hakkında detaylı bilgi alabilirsin.

Ayakkabı Dünyası kaç taksit?

Ayakkabı Dünyası kaç taksit?
Ayakkabı Dünyası ile anlaşması bulunan kartlarla 120 TL'ye kadar olan siparişlere 3 taksit, 120 TL ve üzeri alışverişlere 12 taksit imkanı sunuluyor.

Ayakkabı Dünyası hediye çeki nasıl kullanılır?

Ayakkabı Dünyası hediye çeki nasıl kullanılır?
250 TL ve üzeri alışverişlerde 50 TL değerinde çek kazanılır. Ayakkabı Dünyası internet mağazasına özeldir ve indirim olmayan ürünlerde geçerlidir. Hediye çeki ayakkabı dünyasından alışveriş yaptığınız hesaba alışveriş tarihinizden 15 gün sonra yüklenecektir ve çekler kullanılmaya 15 gün sonra başlayacaktır.

Yürü Be İstanbul nasıl çalışıyor?

YÜRÜ BE İSTANBUL UYGULAMASI NE İŞE YARAR?
- Açık alanda attığın adım sayısını takip edebilir,
- Görevlere katılarak rozet ve ödüller kazanabilir,
- Rotaları takip ederek şehrini daha iyi tanıyabilir,
- Bölgendeki Yürü Be'ciler ile liderlik yarışına girebilir,
- Bol bol puan kazanabilir ve bu puanlarla indirim ve hediye.

Flo taksit yapıyor mu?

Kampanya Koşulları 30 Haziran 2022 tarihine kadar FLO harcamalarınızda peşin fiyatına 6 aya varan taksit fırsatını kaçırmayın.

Ayakkabı Dünyası Kargo ücreti ne kadar?

Ayakkabı Dünyası Kargo ücreti ne kadar?
Kargo ücreti var mıdır? ayakkabidunyasi.com.tr siparişlerinde 400 TL ve üzeri siparişleriniz GKN ve Yurtiçi kargo ile Türkiye'nin her yerine ücretsiz gönderilmektedir. UPS kargo ile 400 TL üzeri alışverişlerinize 10 TL ücret alınmaktadır.

FLO hangi karta taksit yapıyor?

FLO hangi karta taksit yapıyor?
FLO'da World POS'ları üzerinden yapılacak alışverişler için geçerlidir. Kampanyaya Yapı Kredi bireysel kredi kartları, ticari kredi kartları, Anadolubank ve Vakıfbank Worldcard'lar dahildir.

Ayakkabı Dünyası iade hangi kargo?

<
Adım kart ücretli değildir, üyelik ücreti bulunmayan bir programdır.

Adım puanı, AdımPara uygulaması kullanıcılarının adımlarını sayarak kazanabileceği ve daha sonra AdımPara'ya dönüştürebileceği ödüllerdir. Bu puanlar, mobil uygulama üzerinden takip edilebilir ve kullanılabilir. Daha detaylı bilgi için uygulamayı ziyaret etmenizi öneririm.

Ayakkabı Dünyası'nın taksit seçenekleri şu şekildedir: Ayakkabı Dünyası ile anlaşması bulunan kartlarla 120 TL'ye kadar olan alışverişlerde 3 taksit, 120 TL ve üzeri alışverişlerde ise 12 taksit imkanı bulunmaktadır.

Ayakkabı Dünyası hediye çekleri, 250 TL ve üzeri alışverişlerde kazanılabilmektedir. Bu çekler, internet mağazasında geçerli olup, indirimli ürünlerde kullanılamamaktadır. Hediye çeki, alışveriş tarihinden 15 gün sonra yüklenecek ve kullanıma hazır hale gelecektir.

Yürü Be İstanbul uygulaması, açık alanda attığınız adımları takip edebilmenizi sağlayan, görevlere katılarak ödüller kazanabileceğiniz, rotaları takip ederek şehri keşfedebileceğiniz, liderlik yarışlarına girebileceğiniz ve puanlar kazanarak indirim ve hediyeler kazanabileceğiniz bir uygulamadır.

Flo, 30 Haziran 2022 tarihine kadar geçerli olan kampanya döneminde FLO harcamalarınızda peşin fiyatına 6 aya varan taksit imkanı sunmaktadır.

Ayakkabı Dünyası'nda kargo ücreti ise şu şekildedir: 400 TL ve üzeri alışverişlerinizde GKN ve Yurtiçi Kargo ile ücretsiz gönderim yapılırken, UPS kargo ile 400 TL üzeri alışverişlerde 10 TL kargo ücreti alınmaktadır.

FLO, World POS'ları üzerinden yapılacak alışverişlerde taksit imkanı sunmaktadır. Bu kampanyaya Yapı Kredi bireysel ve ticari kredi kartları ile Anadolubank ve Vakıfbank Worldcard'lar dahildir.

Ayakkabı Dünyası iade işlemleri için hangi kargo şirketinin kullanılması gerektiği konusunda bilgi verilmediği için detaylı bilgiye erişemiyorum. Ancak genellikle iade işlemleri için müşteri hizmetleriyle iletişime geçerek hangi kargo şirketini kullanmanız gerektiği konusunda bilgi alabilirsiniz.

Odeme yukumlulugu ile siparis nedir?

E faturada logo zorunlu mu?

Geri
Üst Alt