- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- -145
AdımPara nasil Baslatilir?
Adım Para ile sevdiklerini davet ederek , uygulamadaki cüzdanınıza para ekleyebilirsiniz. Birlikte yürüyün , birlikte kazanın! Sizlerin daveti ile uygulamayı indiren ve adımını atan arkadaşın ile birlikte daha çok para kazanabilirsiniz. Hem sen hem de arkadaşın 1000 adımlık AdımPara kazanır.
AdımPara uygulaması ne işe yarıyor?
AdımPara uygulaması ne işe yarıyor?
attığınız her adım başına uygulama üzerinden para verip çeşitli öğeler ve indirim çekleri almanızı sağlıyor nitekim reklam izlediğiniz takdirde de bir miktar (kuruş) para veriyor. uygulama denendi ve kanıtlandı. 1112 adıma toplam da 35 kuruş verdi.
AdımPara nereye yatırılır?
Adım: Gönderim Yapacağınız Bankayı Seçin Yatırma seçeneğine tıkladıktan sonra ise karşınıza çıkan sayfada karşınıza 3 seçenek çıkıyor. İlki Ziraat Bankası ikincisi VakıfBank ve son olarak da Diğer Bankalar seçeneği.
AdımPara uygulaması doğru mu?
AdımPara uygulaması doğru mu?
Kısacası Adım Para Uygulaması Gerçek Mi? sorusuna vereceğimiz cevap evet olacaktır. Adım atarak para ve ödül kazanımlarınızı güvenilir bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. AdımPara kazanmak için, 10.000 adım dönüştürmen gerekmektedir.
Bitwalking nasıl kullanılır?
Bitwalking yürüyerek para kazanmanızı sağlayan bir sistemdir. Bit (Sanal Para) ve Walking (Yürümek) kelimelerinin birleşiminden oluşmuştur. Cep telefonunuza yükleceğiniz uygulama ile attığınız adımlar hesaplanır ve her 10 bin adımda ( 8 kilometereye denk geliyor) 1 dolar kazandırıyor.
AdımPara üyelik paralı mı?
AdımPara üyelik paralı mı?
2- Uygulama ücretli mi? Hayır. Uygulamayı indirmek, üye olmak ve kullanmak tamamen ücretsiz.
Sweatcoin Walking Step Counter nedir?
Sweatcoin, tüm cihazlarınızda, spor ekipmanlarınızda kullanabileceğiniz, fitness antrenmanlarınızda, sağlıklı beslendiğinizde ve daha pek çok farklı etkinlik sırasında adımlarınızı sayıp, size dijital bir para ile ödeme yapan yepyeni bir aktivite takip ve adım sayma uygulamasıdır.
AdımPara uygulaması kaç adımda kaç TL?
AdımPara uygulaması kaç adımda kaç TL?
Hayat Eve sığar nasıl yapılır?
Hayat Eve Sığar mobil uygulaması nedir, nasıl indirilir?
- 1 Play Store uygulamasına dokunun.
- 2 Arama bölümüne Hayat Eve Sığar yazarak, arama butonuna dokunun.
- 3 Yükle butonuna dokunun.
AdımPara uygulaması ne işe yarar?
AdımPara uygulaması ne işe yarar?
attığınız her adım başına uygulama üzerinden para verip çeşitli öğeler ve indirim çekleri almanızı sağlıyor nitekim reklam izlediğiniz takdirde de bir miktar (kuruş) para veriyor. uygulama denendi ve kanıtlandı.
Hayat Eve Sığar uygulaması cep telefonuna nasıl indirilir?
HAYAT EVE SIĞAR APLİKASYONU NASIL İNDİRİLİR? Uygulama App Store ve Google Play üzerinden indirilebiliyor. Uygulamayı indirdikten sonra indiren kişilerden cep telefonu numarası isteniyor. Cep telefonu numarası girildikten sonra buraya gönderilen kod, uygulamaya girilerek uygulama aktif hale getiriliyor.
Adım para ne kadar veriyor?
Adım para ne kadar veriyor?
Akıllı telefonunuza yükleyeceğiniz bu uygulamayla attığınız adımlar sayılmaktadır. Her on bin adımda 1 dolar kazanıyorsunuz. On bin adım ise yaklaşık 8 km yapıyor. Bu arada kazanılan para ise internet harcamalarında kullanıldığı gibi sanal döviz bürolarında gerçek paraya da çevrilebiliyor.
18 yaş altı için hesap kodu nasıl alınır?
18 yaş altı çocuklarınız için HES kodunu Hayat Eve Sığar uygulaması, e-Devlet Kapısı ve SMS yolu ile oluşturabilirsiniz. Karantina altına olan kişiler için izolasyon bitiş tarihini Hayat Eve Sığar uygulaması üzerinden veya KALANSURE "HESKODU" yazarak 2023'e SMS göndererek takip edebilirsiniz.