- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- -54
- Meslek
- Webmaster
AFAD ne gibi yardımlar yapar?
AFAD hesaplarında toplanan yardım tutarları; nakliye, lojistik depo kiralanması, liman, gümrükleme ve kargo bedellerinin karşılanması, TİKA tarafından Somali'ye gönderilen makina, teçhizat, personel giderleri, Mogadişu Havalimanı ve içme suyu projeleri, ülkemize getirilen Somalili öğrencilere ait giderler, ülkemize …
Afet bölgelerine yardım nasıl yapılır?
Kampanyaya destek vermek isteyen vatandaşlarımız, "YANGIN" ya da "SEL" yazarak 1866'ya SMS gönderebilecek (1 SMS 10 TL'dir) ya da aşağıda yer alan hesap numaraları üzerinden bağış yapabilecektir.
Doğal afet yardımı nasıl alınır?
Afet yardımı için gerekli belgeler;
- Afet yardımı talep form dilekçesi, (tıklayınız)
- Hasara uğrayan, mülkiyetinde bulunan mesken ise; tapu tescil belgesi ile afet ve acil durum müdürlüğü veya mülki idare amirliğince ya da belediyeler tarafından hazırlanan hasar tespit raporunun aslı veya bu mercilerce onaylı sureti,
Ev onarım yardımı başvurusu nereye yapılır?
EV ONARIMI YARDIMI NASIL ALINIR, NEREYE BAŞVURMAK GEREKİR? Ev bakım ve onarım yardımı almak isteyen vatandaşların bulundukları il ve ilçelerin Sosyal Yardım Merkezi'ne giderek kimlikleriyle birlikte başvuru yapabilirler.
AFAD yardımı nasıl alınır?
AFAD yardım başvurusu nasıl yapılır?
Gelelim "AFAD başvurusu nasıl yapılır?" sorusunun cevabına. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları sitesi olan isealimkariyerkapisi. cbiko.gov.tr adresi üzerinden başvurular online olarak yapılabilmektedir. Bu siteye girdikten sonra eğer isterseniz E-Devlet şifreniz ile de bağlantı yapabilirsiniz.
Ülkemizde meydana gelen doğal afetler sonucunda yardım götüren kuruluşlar nelerdir?
Ulusal düzeyde ülkemizde kordinasyonu afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (AFAD) yapmaktadır. Uluslararası afet koordinasyonu büyük kısmını Birleşmiş Milletler ve alt ku- rumları sağlamaktadır.