Son Konular

Ahmet Akpınar Beşiktaş Divan Kurulu Başkanlığı İçin Adaylık Başvurusu Yaptı

Credits
1.245.688
white.jpg

Beşiktaş Kulübü'nün eski Disiplin Kurulu başkanı Ahmet Akpınar, Eylül - Ekim aylarında gerçekleşecek olan Divan Kurulu Başkanlık seçimine aday olduğunu duyurdu. Karaköy'deki bir otelde düzenlediği basın toplantısında, projelerini ve yönetim listesini tanıtarak Beşiktaş'ın haklarını koruma sözü verdi.

Ahmet Akpınar, Beşiktaş tarihine önemli katkılar sağlamak amacıyla bu sorumluluğu üstlendiklerini belirtti. Akpınar, "Büyüklerimizden aldığımız mirası devam ettirerek Beşiktaş'a olan sevgimizi ve saygımızı yeniden tesis etmek istiyoruz. Beşiktaş'ın tarihinde iz bırakmak için bu göreve talip olduk. Arkadaşlarımızın da desteğiyle aday oldum. Bundan sonrası divan kurulu üyelerinin takdirine kalacak. Projelerimizi sunacağız, ikna edersek seçimi kazanarak hayata geçirmek için çaba harcayacağız. Takımımızla yaklaşık 10 aydır birlikte çalışıyoruz. Toplantılar düzenliyor, görüşmeler yapıyoruz. Taahhütler alıyoruz ancak bunları uygulamadan önce yetki gerekiyor. Bu konuda hiçbir şüphe olmasın. Söz verdiğimiz her şeyi yapacağız ve daha fazlasını gerçekleştireceğiz. Çünkü katılacak birçok değerli arkadaşımız var. Onların projeleriyle daha güçlü bir divan kurulu olacağız. Yönetimle uyum içinde çalışarak Beşiktaş'ın haklarını sonuna kadar savunacağız" şeklinde konuştu.

Akpınar'ın ekibinde Aslı Üstünkaya, Tülay Büyükasar, Hasan Bozkurter, Didem İzgi, Süleyman Eren, Tarık Altunel ve Sinan Kömürcü bulunmaktadır.

Gazipaşa'da Konaklama Tesislerine Sıkı Denetim Geldi!

İzmir'de Belediye Çalışanına Saldırı: İki Genç Tutuklandı!

1. Konular

1. 1.282.026
  2. Mesajlar

1. 1.680.896
  3. Kullanıcılar

1. 31.942
  4. Son üye

Geri
Üst Alt