S
SoruCevap
Ahmet Emet İlköğretim Okulu Hakkında - Ahmet Emet İlköğretim Okulu Tanıtım - Ahmet Emet İlköğretim Okulu Resimleri - Ahmet Emet İlköğretim Okulu İletişim
Ahmet Emet İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz hayır sever işadamı Ahmet Emet tarafından 1997 yılında yaptırılmış ve aynı yıl eğitime başlamıştır. Şu anda 193 öğrenci 2 idareci 5 sınıf öğretmeni 8 branş öğretmeni ve 1 hizmetli ile eğitim - öğretime devam etmektedir. Okulumuzda 8 derslik 1 anasınıfı 2 labaratuvar bulunmaktadır. Teknololojik açıdan yeterli donanıma sahip olan okulumuz hedefleri doğrultusunda tam hızla ilerlemektedir.
VİZYONUMUZ
Kendini sürekli yenileyen , okuyan , inceleyen , araştıran , analiz ve sentezler yapabilen iyi insan olmanın idealini taşıyan nesillerin yetiştiği ; bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı ; dünü bugüne , bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu ; yönetici , öğretmen , personel , öğrenci ve velilerin elbirliğiyle çevrede , bölgede ve ülkede etkin ve nitelikli " MODEL OKUL " olmaktır.
BİZ AHMET EMET İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK
BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZİ YAŞADIĞIMIZ ÇEVRE
ŞARTLARINI GÖZETEREK VE BİREYSEL
FARKLILIKLARINA SAYGI DUYARAK,BİLGİLİ
BECERİLİ VE KENDİNE GÜVENEN,
ÖZGÜR,BARIŞÇI,İNSAN İLİŞKİLERİNE DEĞER VEREN
BİLGİ TOPLUMUNUN VE TEKNOLOJİNİN
GEREKLERİNE UYGUN ,KENDİ KİŞİLİĞİNİ
GELİŞTİRİRKEN,BAŞKALARININ GELİŞMESİNEDE
ÇALIŞAN OKULUMUZUN ÇALIŞANLARINI KENDİNİ
GELİŞTİREN TOPLUMU İLERİ GÖTÜREN GÜÇ
OLARAK YETİŞTİRMEK,VELİLERİMİZİ EĞİTİM
ÖĞRETİM İÇİN GEREKLİLİKLERİNE İNANDIRARAK
İŞBİRLİKLERİNİ SAĞLAMAK İÇİN VARIZ VE
ÇALIŞMAKTAYIZ.
MİSYONUMUZ
Ülkemizin iyi insan yetiştirme politikalarının
Temel Kaynağı Ve Fideliği Olarak ;
Yüce Önder Atatürk 'ün " Büyük Türkiye " idealine ulaşmayı hedefleyen ,
Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan nesiller yetiştirmektir
Biz Ahmet Emet İlköğretim Okulu Olarak;
İstiyoruz ki; Okulumuzda Öğrenme Öğretmenler-Öğrenciler-Yöneticiler-Veliler tarafından temel İhtiyaç kabul edilsin.
İstiyoruz ki; Okulumuzda öğrencilerin bireysel farklılıkları gözetilerek ,her öğrenciye fırsat eşitliği tanınsın.
İstiyoruz ki; Sınıflarımız da öğrencilerin derslerini yüzyılın gelişmelerine uygun olarak yapmaları için gerekli donanım sağlansın.
İstiyoruz ki; Okulumuz ve çevremiz eğitim öğretimde daha iyi olmak için temiz ve sağlıklı olsun.
İstiyoruz ki, Okulumuzda Eğitim Öğretim düzeyini yükseltmek için öğretmen –öğrenci-veli üçgeni sağlıklı oluşturulsun.
İstiyoruz ki; Okulumuzda ezberci öğretim metodu terk edilerek araştıran, sorgulayan,özgür düşünen bireyi hedefleyen Eğitim-Öğretim metoduna geçilsin. İstiyoruz ki;Okulumuzdan Mezun Olan Öğrencilerimiz Eğitim Öğretimlerine Başarılı Bir Şekilde Devam Etsinler
İstiyoruz ki; Okulumuz çalışanlarımız, öğrencilerimiz ve velilerimiz için ikinci bir yuva olsun.
İstiyoruz ki; Okulumuzda çalışanlarımız ve velilerimiz okula kaynak sağlamak için işbirliği içinde olsunlar ve projeler üretsinler
İstiyoruz ki; Fikri hür vicdanı hür ve Türklüğü ile gurur duyan nesiller yetiştirelim.
Ahmet Emet İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Bolvadin
Okulun Telefonu: 272 6127252
Okulun Faksı: 272 6127252
Okulun Adresi: Yakup Şevki Paşa Mah. No:2
Okulun Web Adresi: http://ahmetemet.meb.k12.tr/
Okulun E-Posta Adresi: ahmetemet@hotmail.com - mehmetlorcu@hotmail.com
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok
Ahmet Emet İlköğretim Okulu Resimleri :
Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr - meb.gov.tr
Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız
Ahmet Emet İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz hayır sever işadamı Ahmet Emet tarafından 1997 yılında yaptırılmış ve aynı yıl eğitime başlamıştır. Şu anda 193 öğrenci 2 idareci 5 sınıf öğretmeni 8 branş öğretmeni ve 1 hizmetli ile eğitim - öğretime devam etmektedir. Okulumuzda 8 derslik 1 anasınıfı 2 labaratuvar bulunmaktadır. Teknololojik açıdan yeterli donanıma sahip olan okulumuz hedefleri doğrultusunda tam hızla ilerlemektedir.
VİZYONUMUZ
Kendini sürekli yenileyen , okuyan , inceleyen , araştıran , analiz ve sentezler yapabilen iyi insan olmanın idealini taşıyan nesillerin yetiştiği ; bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı ; dünü bugüne , bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu ; yönetici , öğretmen , personel , öğrenci ve velilerin elbirliğiyle çevrede , bölgede ve ülkede etkin ve nitelikli " MODEL OKUL " olmaktır.
BİZ AHMET EMET İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK
BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZİ YAŞADIĞIMIZ ÇEVRE
ŞARTLARINI GÖZETEREK VE BİREYSEL
FARKLILIKLARINA SAYGI DUYARAK,BİLGİLİ
BECERİLİ VE KENDİNE GÜVENEN,
ÖZGÜR,BARIŞÇI,İNSAN İLİŞKİLERİNE DEĞER VEREN
BİLGİ TOPLUMUNUN VE TEKNOLOJİNİN
GEREKLERİNE UYGUN ,KENDİ KİŞİLİĞİNİ
GELİŞTİRİRKEN,BAŞKALARININ GELİŞMESİNEDE
ÇALIŞAN OKULUMUZUN ÇALIŞANLARINI KENDİNİ
GELİŞTİREN TOPLUMU İLERİ GÖTÜREN GÜÇ
OLARAK YETİŞTİRMEK,VELİLERİMİZİ EĞİTİM
ÖĞRETİM İÇİN GEREKLİLİKLERİNE İNANDIRARAK
İŞBİRLİKLERİNİ SAĞLAMAK İÇİN VARIZ VE
ÇALIŞMAKTAYIZ.
MİSYONUMUZ
Ülkemizin iyi insan yetiştirme politikalarının
Temel Kaynağı Ve Fideliği Olarak ;
Yüce Önder Atatürk 'ün " Büyük Türkiye " idealine ulaşmayı hedefleyen ,
Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan nesiller yetiştirmektir
Biz Ahmet Emet İlköğretim Okulu Olarak;
İstiyoruz ki; Okulumuzda Öğrenme Öğretmenler-Öğrenciler-Yöneticiler-Veliler tarafından temel İhtiyaç kabul edilsin.
İstiyoruz ki; Okulumuzda öğrencilerin bireysel farklılıkları gözetilerek ,her öğrenciye fırsat eşitliği tanınsın.
İstiyoruz ki; Sınıflarımız da öğrencilerin derslerini yüzyılın gelişmelerine uygun olarak yapmaları için gerekli donanım sağlansın.
İstiyoruz ki; Okulumuz ve çevremiz eğitim öğretimde daha iyi olmak için temiz ve sağlıklı olsun.
İstiyoruz ki, Okulumuzda Eğitim Öğretim düzeyini yükseltmek için öğretmen –öğrenci-veli üçgeni sağlıklı oluşturulsun.
İstiyoruz ki; Okulumuzda ezberci öğretim metodu terk edilerek araştıran, sorgulayan,özgür düşünen bireyi hedefleyen Eğitim-Öğretim metoduna geçilsin. İstiyoruz ki;Okulumuzdan Mezun Olan Öğrencilerimiz Eğitim Öğretimlerine Başarılı Bir Şekilde Devam Etsinler
İstiyoruz ki; Okulumuz çalışanlarımız, öğrencilerimiz ve velilerimiz için ikinci bir yuva olsun.
İstiyoruz ki; Okulumuzda çalışanlarımız ve velilerimiz okula kaynak sağlamak için işbirliği içinde olsunlar ve projeler üretsinler
İstiyoruz ki; Fikri hür vicdanı hür ve Türklüğü ile gurur duyan nesiller yetiştirelim.
Ahmet Emet İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Bolvadin
Okulun Telefonu: 272 6127252
Okulun Faksı: 272 6127252
Okulun Adresi: Yakup Şevki Paşa Mah. No:2
Okulun Web Adresi: http://ahmetemet.meb.k12.tr/
Okulun E-Posta Adresi: ahmetemet@hotmail.com - mehmetlorcu@hotmail.com
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok
Ahmet Emet İlköğretim Okulu Resimleri :