Son Konular

Ahmet Erentok

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
5.751
Meslek
Webmaster
Doğum Tarihi
1962

Ülke
Türkiye

1962 yılında Ankara'da doğdu. Azerbaycan Türkiye İşadamları Birliği (ATİB) Başkanı ve Azerbaycan Türkiye Tarih Araştırmaları Vakfı (ATAF) Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısıdır.
Türkiye'de çeşitli şirketlerde kurucu üye ve murahhas aza olarak yer almış. Arı Hareketini kuran ilk beş kişiden biridir.
2000'in başlarında Global Menkul Kıymetler'in Azerbaycan Emlak Yatırım Fonu'nun Kurucusu ve Fon Yönetim Direktörlüğü'nü yapmıştır.
Ata Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır. ICOM Group USA, ICOM Capital Group and ICOM Advisors.

Ahmet Erentok 1962 yılında Ankara'da doğmuştur. Azerbaycan Türkiye İşadamları Birliği (ATİB) Başkanı ve Azerbaycan Türkiye Tarih Araştırmaları Vakfı (ATAF) Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Türkiye'de çeşitli şirketlerde kurucu üye ve murahhas aza olarak görev almıştır. Ayrıca Arı Hareketini kuran ilk beş kişiden biridir. 2000'li yılların başlarında Global Menkul Kıymetler'in Azerbaycan Emlak Yatırım Fonu'nun Kurucusu ve Fon Yönetim Direktörlüğü'nü yapmıştır. Şu anda Ata Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır. Ayrıca ICOM Group USA, ICOM Capital Group ve ICOM Advisors şirketlerinde de rol almaktadır. Ahmet Erentok, iş hayatında önemli başarılar elde etmiş bir isimdir.

Ali Rıza Efendi

Alper Potuk

1. Konular

1. 1.282.557
  2. Mesajlar

1. 1.682.938
  3. Kullanıcılar

1. 32.097
  4. Son üye

Geri
Üst Alt