Ahmet Murat Ünal

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
3.021
Meslek
Webmaster
Unvan
Dr.

Doğum Tarihi
1965

Ahmet Murat Ünal 1965 yılında Bursa, Mudanya ilçesi Kumyaka'da doğdu. İlk öğrenimini Mudanya Kumyaka Köyünde, orta ve lise öğrenimini ise Bursa Erkek Lisesi'nde yatılı olarak tamamlamıştır.
Uludağ Universitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olan Dr. Ahmet Murat Ünal, Muradiye Devlet Hastanesi'nde Acil hekimliği ve Başhekim yardımcılığı yapmıştır. Bursa İl Sağlık Müdürlüğü ve Bursa İl Sağlık Müdür Yardımcılığı görevlerini üstlenmiştir.
2002-2006 yılları arasında Bursa Tabipler Odası Başkanlığı yapmıştır. Siyasete Demokrat Parti ile başlayan ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarında aktif görev alan Dr. Ahmet Murat Ünal, AK Parti Bursa İl Başkanlığı'nda Yönetim Kurulu üyeliği ve Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcılığı görevlerinde yer almıştır.
Ak Parti Mudanya İlçe Başkanlığı da yapan Ahmet Murat Ünal 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti'den Mudanya Belediye başkan adayı oldu. Seçim sonucunda 26.372 oy alarak %41,87 oy oranıyla seçimde 2. oldu ve seçimi kaybetti. Seçimi Hayri Türkyılmaz kazandı.
Nazlı Ünal ile evli olan Ahmet Murat Ünal orta düzeyde İngilizce bilmektedir.

Ahmet Murat Ünal, 1965 yılında Bursa'nın Mudanya ilçesi Kumyaka köyünde doğmuştur. İlköğretimini Kumyaka köyünde, orta ve lise öğrenimini ise Bursa Erkek Lisesi'nde yatılı olarak tamamlamıştır.

Tıp eğitimini Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tamamlayan Dr. Ahmet Murat Ünal, kariyerine Muradiye Devlet Hastanesi'nde Acil Hekimliği ve Başhekim yardımcılığı yaparak başlamıştır. Daha sonra Bursa İl Sağlık Müdürlüğü ve Bursa İl Sağlık Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur.

Dr. Ahmet Murat Ünal, siyasi hayatına Demokrat Parti ile başlamış ve ardından çeşitli sivil toplum kuruluşlarında aktif rol almıştır. AK Parti'ye katılarak Bursa İl Başkanlığı Yönetim Kurulu üyeliği ve Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcılığı gibi görevlerde bulunmuştur.

Ayrıca AK Parti Mudanya İlçe Başkanlığı da yapmış olan Ahmet Murat Ünal, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti'den Mudanya Belediye Başkan adayı olmuştur. Seçimde %41,87 oy oranıyla 26.372 oy alarak 2. olmuş ve seçimi kaybetmiştir. Seçimi kazanan isim ise Hayri Türkyılmaz olmuştur.

Ahmet Murat Ünal, Nazlı Ünal ile evlidir ve orta düzeyde İngilizce bilmektedir.

Ahmet Topaloğlu

Abdullah Kavukcu

1. Konular

1. 1.282.106
  2. Mesajlar

1. 1.681.325
  3. Kullanıcılar

1. 31.968
  4. Son üye

Geri
Üst Alt