Modoratör
Yeni Üye
Ahmet Şengün Emniyet Müdürü kimdir?
Ahmet Şengün Emniyet Genel Müdür Yardımcısı mı oldu? Emniyet Genel Müdürlüğü atama kararlarından sonra Ahmet Şengün kim olduğu merak edilmeye başlandı. Ahmet Şengün sırasıyla; Polis Akademisi Başkanlığı, T.B.M.M. Koruma Daire Başkanlığı, Diyarbakır, Yalova ve İstanbul İl Emniyet Müdürlüklerinde görev yapmıştır.
Hüseyin Aşkın kimdir?
Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Sn.Dr.Hüseyin Aşkın, 1967 yılında Çankırı ilinin, Kurşunlu ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Ankara'da tamamladıktan sonra 1986 yılında Polis Kolejinden, 1990 yılında Polis Akademisinden mezun oldu.
Emniyet Genel Müdür Yardımcısı kim?
Emniyet Genel Müdür Yardımcısı kim?
Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çalışkan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili yeni bir açıklama yaptı.
Ahmet Şengül nereli?
Ahmet Şengül nereli?
1966 yılında İzmir'in Ödemiş ilçesinde dünyaya gelen Şengün 1985 yılında Polis Kolejini, 1989 yılında Polis Akademisini bitirmiş, sonrasında İşletme ve Hukuk alanlarında yüksek lisans yaptı.
Servet Yılmaz Kimdir Nereli?
Servet Yılmaz, Trabzon, Araklı'da doğmuştur. Babasının adı Hüseyin Yılmaz'dır. Servet Yılmaz, İstanbul Şile'de Emniyet Müdürlüğü, İstanbul Emniyet Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Polis Başmüfettişi iken 20 Ocak 2015 tarihinde Kahramanmaraş Emniyet Müdürü olarak atandı.
Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın nereli?
1967 yılında Çankırı ili, Kurşunlu ilçesinde doğdum. 1986 yılında Polis Kolejinden, 1990 yılında Polis Akademisinden mezun oldum. 1990-1991 yılları arasında ABD'nin Minnesota eyaletinde yabancı dil eğitimi aldım. Eyalet Polisi ile asayiş hizmetleri konusunda çalışmalar yaptım.
Komiser olmak için ne yapmak gerekir?
Komiser olmak için ne yapmak gerekir?
Komiser olmak için gerekli şartlar;
- Mutlaka Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olunması
- Lisans mezunu olunması
- Önlisans eğitimi ile birlikte PAEM eğitime katılarak ardından buradan lisans eğitiminin tamamlanması
- KPSS sınavına girerek bu sınavda belirlenen yıllar içerisinde P3 puanı dalında 70 ve üzeri alınması