Son Konular

Ahmet Yarız

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
6.172
Meslek
Webmaster
Unvan
Dr.

Doğum Tarihi
1966

Ülke
Türkiye

1966 yılında Elazığ'da doğdu. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun oldu. Yüksek lisans ve doktorasını Marmara Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Enstitüsü'nde tamamladı. Bankacılığa; Sınaî Yatırım ve Kredi Bankası A.O.'da başladı. Sanayi işletmeleri ve finansal kurumlarda çalıştı.
T.Vakıflar Bankası T.A.O.'da Risk Yönetimi ve İç Denetim'den sorumlu Yönetim Kurulu Üyeliği ile Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nda Kurul Üyeliği görevlerinde bulundu.
Halk Bankası'nda 09.04.2008-23.05.2010 tarihleri arası Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi, 24.05.2010-28.03.2013 tarihleri arası Yönetim Kurulu Üyesi ve 29.03.2013 tarihinden itibaren de Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.
Aynı zamanda Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi`dir.

Ahmet Yarız, 1966 yılında Elazığ'da doğmuştur. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olduktan sonra yüksek lisans ve doktorasını Marmara Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Enstitüsü'nde tamamlamıştır. Bankacılık kariyerine Sınaî Yatırım ve Kredi Bankası A.O.'da başlamış ve çeşitli sanayi işletmeleri ile finansal kurumlarda çalışmıştır.

Ahmet Yarız, T.Vakıflar Bankası T.A.O.'da Risk Yönetimi ve İç Denetim'den sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmış ve aynı zamanda Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nda Kurul Üyesi olmuştur. Halk Bankası'nda ise farklı dönemlerde Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmıştır. Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'de de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev almaktadır.

Abdullah b. Abbas

Ahmet Doğan

1. Konular

1. 1.282.773
  2. Mesajlar

1. 1.683.491
  3. Kullanıcılar

1. 32.172
  4. Son üye

Geri
Üst Alt