<
Modoratör
Yeni Üye
Ak Gida Sanayi ve Ticaret A Ş kimin?
Ülker markasını da bünyesinde bulunduran Yıldız Holding'in gıda iştiraklerinden Ak Gıda, Fransız şirketi Groupe Lactalis şirketine satıldı.
SEK meyve suyu kimin?
Koç Grubu, 24 yıl SEK markasını yaşattı. SEK'i alan Çallı Gıda, 2012'de Danone Gönen fabrikasını aldı ve 3 yıl sonra sattı.
Pınar hangi firmaya ait?
Pınar hangi firmaya ait?
Yaşar Holding 'e bağlı Pınar Süt, Pınar Et, Yaşar Birleşik Pazarlama, Çamlı Yem Besicilik, Pınar Su, ve Pınar Foods şirketleri, 5 binden fazla çalışanı ile faaliyetlerini sürdürmektedir.
Ak Gıda hangi markaları üretiyor?
Ak Gıda hangi markaları üretiyor?
– Örneğin, ülke genelinde çiğ süt tedarik bölgelerine yakın konumlandırdığı 5 üretim tesisinden birisi Karaman'da bulunan Ak Gıda, İçim marka süt ürünlerini, Dost marka bazı süt ve yoğurt ürünlerini ve yine Pervin marka tereyağını üretiyor.
Ak Gıda hangi ülkenin?
TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK ÜRETİM TESİSLERİ Türkiye'nin en büyük süt ve süt ürünleri üreticisi Ak Gıda'nın tüketici markası İçim, sütten yoğurda, ayrandan kefire, taze peynirden hazır pudinge kadar doğal, lezzetli, kaliteli ve besleyici pek çok ürünü tüketiciyle buluşturuyor…
Tamekin sahibi kim?
Sipahioğlu ailesinin kontrolünde olan Tamek Gıda, Türkiye'nin önde gelen üreticileri arasında. "Tamekse koy sepete" sloganıyla akıllarda yer edinen şirket, 1955 yılından bu yana üretim ve satış faaliyetlerini yürütüyor.
Sek meyve suyu nerede satılır?
Sek meyve suyu nerede satılır?
Getir.
Pınar fabrikası nerede?
Pınar fabrikası nerede?
43 yıl önce Ortadoğu ve Türkiye'de, süt ve süt mamulleri sektörünün ilk modern sanayi yatırımını gerçekleştirmek üzere kurulan Pınar Süt, bugün İzmir, Eskişehir ve Şanlıurfa'daki fabrikalarında yıllık 900 milyon litreyi aşan çiğ süt işleme kapasitesiyle, sektörünün gelişmesine katkıda bulunuyor.
Sütaş'ın sahibi kim?
Yılmaz Holding A.Ş.
CLA süt ve süt ürünleri kim?
Sek'i alan Çallı Gıda'nın sahibi olduğu CLA Süt ve Süt Ürünleri firması da 5 Ocak 2021 tarihinde kuruldu. Harun Çallı'nın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yürüttüğü CLA'nın 1 milyon TL sermayesi var.
Çallı Gıda ne iş yapar?
Çallı Gıda ne iş yapar?
Çallı Gıda, 50 seneyi aşkın bir süredir gıda pazarına farklı kollarda tedarikçilik yapmaktadır. 1965 yılında Erenköy'de kurulan firmamız, zaman ile birlikte çeşitli üreticilikler ve distribütörlükler edinmiştir. Bugün, iç ve dış piyasa olmak üzere, çeşitli kollarda hizmet vermektedir.
Tat Gıda kime satıldı?
Tat Gıda kime satıldı?
Tat Gıda, Sek markası dahil süt ve süt ürünleri iş kolundaki tüm varlıkların 240 milyon lira karşılığında Çallı Gıda'ya satışına karar verildiğini duyurdu. Koç Holding bünyesindeki Tat Gıda, süt ve süt ürünleri iş kolundaki tüm varlıkların satışına karar verdi.