haberci
Efsanevi Üye

Ankara, TBMM - AK Parti Manisa Milletvekili olarak görev yapmış olan İsmail Bilen, 64 yaşında hayata veda etti.
İsmail Bilen için 24 Haziran 2025 Salı günü TBMM'de saat 14.30'da bir tören düzenlenecek. Törenin ardından cenazesi, Ankara Karşıyaka Mezarlığı Ahmet Efendi Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı'na defnedilecek.
AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala, sosyal medya hesabından yayınladığı başsağlığı mesajında, "AK Parti'nin önceki dönem Manisa Milletvekili İsmail Bilen'in vefatı bizleri derinden üzdü. Merhum İsmail Bilen'e Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve AK Parti Teşkilatımıza başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı Cennet, makamı yüce olsun." ifadelerine yer verdi.
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da İsmail Bilen'in vefatını büyük bir üzüntüyle karşıladığını belirterek, "AK Parti Manisa Milletvekili olan İsmail Bilen'in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Değerli siyaset ve hukuk adamı İsmail Bilen ağabeyimize Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve teşkilatımıza başsağlığı ve sabır diliyorum. Ruhun şad, mekanın cennet olsun." şeklinde mesajını paylaştı.