Son Konular

• SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ

Değerli Forum Üyeleri,

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 87. yıl dönümünde (10 Kasım 1938), minnet ve rahmetle anıyoruz.

SAAT: 09:05

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

Ruhu Şad Olsun.

10 Kasım 2025 | [ ForumSitesi.Com.TR / Yönetim Ekibi]

AK Parti MYK toplantısı başladı

Zorunlu Afet Sigortası geliyor

Gürsel Tekin, Aziz İhsan Aktaş için suç duyurusunda bulundu

Puan 38
Çözümler 0
habercihaberci doğrulanmış üyedir.
AK Parti MYK toplantısı başladı

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında parti genel merkezinde başladı. Toplantıda Terörsüz Türkiye ve Gazze konuları masaya yatırılacak.

6911c6c60ffe3841__w1200xh667.jpg

Toplantıda, iç ve dış politikadaki güncel gelişmeler ile parti içi stratejiler ele alınacak.

MYK'da Ekonomi İşleri Başkanlığı, genel ekonomik görünüme ilişkin bir sunum yapacak. Enflasyonla mücadele adımları, reel sektörün ihtiyaçları gibi başlıklar mercek altına alınacak.

Toplantıda, parti kurmaylarının 'Türkiye Yüzyılı' buluşmaları kapsamında sahadan edindikleri vatandaşın şikayet ve talepleri masaya yatırılacak.

TERÖRSÜZ TÜRKİYE GÜNDEMDE OLACAK

Toplantıdaki önemli başlıklardan biri de Terörsüz Türkiye olacak.

Meclis'te kurulan Milli Dayanışma Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu'nun çalışmalarında gelinen son durum hakkında da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bilgi verilecek.

ÖNEMLİ BAŞLIKLARDAN BİRİ DE GAZZE OLACAK

Dış politikada ise Gazze gündeme alınacak.

Toplantının ardından AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in bir açıklama yapması bekleniyor.

Zorunlu Afet Sigortası geliyor

Gürsel Tekin, Aziz İhsan Aktaş için suç duyurusunda bulundu

1. Konular

1. 1.284.025
  2. Mesajlar

1. 1.687.121
  3. Kullanıcılar

1. 32.589
  4. Son üye

Geri
Üst Alt