- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 1.765
- Meslek
- Webmaster
Akıllı Borsacım ücretli mi?
Komisyon ve Ücretler Akıllı Borsacım kanalından gerçekleştirilecek alım satım işlemlerinde mevcutta uygulanmakta olan hisse senedi alım satım komisyonu ve BSMV uygulanmakta olup, Akıllı Borsacım hizmetinden faydalanmak ve ürünü aktive etmek için ayrı bir komisyon ve BSMV tahsil edilmez.
TradeBox ne demek?
TradeBox ne demek?
TradeBox, dünya piyasalarına tek bir platform üzerinden ulaşarak korunma, arbitraj ya da trade amaçlı işlem yapmak isteyen bireysel ve kurumsal tüm yatırımcıların kullanabileceği elektronik işlem platformudur.
Ziraat borsa para kesiyor mu?
Hesap İşletim Ücreti var mı? Kurumumuzda Hesap İşletim ücreti uygulaması bulunmamaktadır. Şirketimizde hesabı olan ve hesap özetlerini iadeli taahhütlü posta yoluyla gönderilmesini talep eden müşterilerimizden postalama masrafı olarak aylık 8.40 TL alınmaktadır.
Yapı Kredi yatırım hesabı ücretli mi?
Yapı Kredi yatırım hesabı ücretli mi?
Yatırım Hesap Bakım Ücreti: Yatırım Hesaplarından tahsil edilmekte olan "Yatırım Hesabı Bakım Ücreti" 01 Ocak 2022 itibarıyla 6 ayda bir 76 TL (yıllık 152 TL) olarak tahsil edilecektir.
FXBox nedir?
Yapı Kredi Yatırım'ın FXBox platformu, kaldıraçlı FX işlemlerinin yapıldığı platformun adıdır. SPK, Seri V, No: 125 sayılı Kaldıraçlı Alım Satım İşlemleri ve Bu İşlemleri Gerçekleştirebilecek Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliği ile kaldıraçlı FX işlemlerini denetim altına almıştır.
Ziraat Bankası komisyon ücretleri ne kadar?
Ziraat Bankası komisyon ücretleri ne kadar?
Bankacılık Hizmetleri ile Ücret ve Komisyonları
İŞLEM TÜRÜ (TL İŞLEMLERİ) | ÜCRET KOMİSYON ORANI VEYA TUTARI
Para Yatırma Ücreti (Tek ATM) | % 1,15 + 1,57 TL
Kredi Kartı Limit Sorgulama | 0,27 TL
Kredi Kartı Borç Sorgulama | 0,27 TL
Kredi Kartı Borç Ödeme | % 1,15 + 1,04 TL
Borsa 15 dk gecikmeli mi?
Borsa İstanbul'un veri lisansı uygulamaları çerçevesinde, tek lisans ile aynı anda iki kanalda eşanlı veri görüntülenmesi mümkün değildir.Mobil Borsa ile Borsa İşlem Platformu'nu aynı anda açtığınızda son giriş yapılan uygulamada eşanlı veri görüntüleyebilirken, geçmiş oturumunuzdaki veri yayını 15 dakika gecikmeli …
Ziraat borsa nasıl takip edilir?
Ziraat borsa nasıl takip edilir?
E-şubemiz ile ana sayfanızı kendinize göre kişiselleştirebilirsiniz. Favorilerle izlediğiniz Hisse Senetleri ve VİOP kontratlarını canlı olarak görebilirsiniz. İstediğiniz hisse ve viop kontratını ekleyebilir, çıkarabilir veya analiz yapabilirsiniz. Artan ve azalan hisse senetlerini izleyebilirsiniz.