Son Konular

akıllı kadın neden yalnızdır

Credits
1.230.245
Akıllı kadınlar neden yalnızdır? Cevabı uzun… ama erkek egemen toplumlarda cok normal Adeta bir kural
Televizyonla beslenen, medyatik refleksli toplumumuzun bazı erkekleri, gucun ve iktidarın karşı cinse gecmesi halinde cıldırıyor Bir aşağılık kompleksi durumu yani… cennet anaların ayakları altında deyip, kadın doven zavallıların duştuğu acz…
Erkek hep zeki kadından hoşlanır ama zamanla bu zeka yarışında yenilince kızar, kuser ve ağlar Tıpkı yenilgiyi hazmedemeyen bir cocuk gibi Zeki kadınlar erkeklerin cocuk alt beyinlerinin gelişmediğini bilirler (gelişmez cunku doğurganlık yoktur) Şirket sahibi, yonetici hatta başbakan bile olsalar "aslında onların hic buyumeyen bir cocuk olduklarını unutmazlar ve akılları sayesinde her zaman onların istediğini yapıyormuş gibi davranıp, kendi yasalarını uygularlar Zavallı erkek, iktidarın hep kendisinde olduğunu sanır
Akıllı kadınları yanlarında taşımaktan hoşlanan erkekler, zamanla onlardan kacmanın yollarını ararlar Cunku kadın zekasıyla ustunluğu ele gecirmiştir Erkekse kendini eksik ve iktidarsız hisseder Hem akıllı kadından hoşlanır, hem de akıllı kadından korkar ve kacar Yaşadıkları ilişki boyunca yanındaki sevgililerinin zekasıyla ovunurken, o zeka kendilerine karşı kullanıldığında ofkeden cılgına donerler ve hatta kaba kuvvete başvururlar Bu yuzden akıllı kadınlar hep yalnızdır
Erkeği onu kandırdığını sanırken, o coktan ilk kacamağı yakalamıştır Telaş yoktur Cunku derinlere sessiz inilmelidir ki korkup kacan olmasın Bunu duzgun sevdikleri icin yaparlar Amacları rezil etmek değil, kendisine yapılan haksızlığı tam ve doğru olarak bilme hakkını elde etmektir Yarım yamalak nefretleri sevmez akıllı kadınlar Ofkesine değecek duşmanlar lazımdır onlara…
Akıllı kadınlar her şeyini verir ve her şeyini alır Acıları boylarını aşsa da gıkları cıkmaz Dillerinde pişmanlık cumleleri dolaşmaz Kendine olan saygılarını ve ayaklar altına almadıkları gururlarına sahip cıkarlar Kan kusarlar ama kızılcık şerbeti ictiklerini soylerler
Akıllı kadınlar erkeklerini başkalarına ezdirmezler Kendileri ezerler Bunu gururlarını incitmeden yapmaya calışırlar ama sonunda hep haksız olan onlar olur Onlar once susar, sonra sorgular, ondan sonra da cevap verirler Sustuklarında dillerini dikenli tellere dolar, konuşunca once kendileri kanarlar…
Akıllı kadınların "konuşacak cok şeyleri olduğu icin suskunlukları da buyuk olur Akıllı kadınlar kendini ezdirmez Akıllı kadınlar salağı oynayamaz Akıllı kadınlar kendilerine haksızlık etmez Akıllı kadınlar "mış gibi yapmaz Akıllı kadınlar aşıkken de akıllıdır Bu yuzden hep yalnız kalırlar
alıntıdır

Akıllı kadınların neden yalnız olduğuyla ilgili yazdıklarınıza dikkatle baktım. Bahsettiğiniz noktalara katıldığımız yerler olduğu gibi, bazı noktalarda da farklılıklarımız var.

Öncelikle, kadının akıllı olması nedeniyle yalnız kalması kavramına karşı duruyorum. Akıllı olmanın, ilişkilerde yalnız kalmayı gerektirmediğini düşünüyorum. Akıllı kadınların hem kendi değerlerine hem de karşısındaki insanın değerlerine saygı gösterdiklerinde sağlıklı ilişkiler kurabileceğine inanıyorum.

Erkeklerin akıllı kadınlardan korktukları ve onlardan kaçtıkları iddiasına da katılmıyorum. Gerçekten de bazı erkekler, kendilerinden daha zeki kadınlarla ilişki yaşamaktan rahatsız olabilirler ancak bu her erkek için geçerli bir genelleme değildir. İlişkilerde karşılıklı anlayış, saygı ve iletişim önemlidir.

Ayrıca, akıllı kadınların hep yalnız olduğu fikrine de katılmıyorum. Her bireyin ilişki durumu kendi tercihlerine, yaşam tarzına ve karşılaştığı deneyimlere göre şekillenir. Akıllı kadınlar da ilişki yaşayabilir, sevgi ve mutluluk bulabilirler.

Sonuç olarak, ilişkilerde zeka, anlayış, saygı ve iletişim gibi unsurların önemli olduğuna inanıyorum. Akıllı kadınların da mutlu ve sağlıklı ilişkiler yaşayabileceğine, yalnız kalmalarının sadece zekalarıyla ilgili olmadığına inanıyorum. Her bireyin sevgiye, saygıya ve mutluluğa layık olduğunu düşünüyorum.

soluk alıp vermede gorevli yapı ve organlar nelerdir kısaca

Şifa duası nedir, hastalara okunacak şifa duaları hangileridir?

1. Konular

1. 1.281.135
  2. Mesajlar

1. 1.678.625
  3. Kullanıcılar

1. 31.771
  4. Son üye

Geri
Üst Alt