Modoratör
Efsanevi Üye
Aksa Akrilik Kimya kime ait?
Türkiye'nin köklü sanayi gruplarından Akkök Holding'e bağlı olan Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş., 1968 yılında Türkiye'nin akrilik elyaf ihtiyacını karşılamak üzere Yalova'da kurulmuş ve 1971 yılında 5000 ton/yıl kapasiteyle üretime başlamıştır.
Toprak ilaç kime satıldı?
İşte satış bedeli… 185 dönümlük arazi üzerine kurulu fabrika alanı 25 milyon 550 bin TL bedelle Vakıflar Bankası Türk Anonim ortaklığına satıldı.
Toprak ailesi kimdir?
Toprak ailesi kimdir?
Toprak Holding A.Ş., Türkiye'de faaliyet gösteren holding kuruluşu. 16 Mayıs 1977 yılında kurucusu Halis Toprak'ın inşaat sektöründe yatırımları ile faaliyete başladı. Holdingin kurucusu Halis Toprak'tır. Halis Toprak'ın hayatını kaybetmesinin ardından Toprak Holding'in başındaki oğlu Ahmet Toprak olmuştur.
Toprak Holding ne iş yapar?
Toprak Holding ne iş yapar?
Toprak Grubunun 1979 yılında inşaat sektöründe başlayan serüveni daha sonra bir yandan Seramik, Vitrifiye, Kâğıt, Demirdöküm, Sağlık Ürünleri, Enerji, Polyester İplik ve Yağ üretimi alanlarında, bir yandan da ticaret sektöründeki faaliyetleri ile genişlemiştir.
Aksa nin sahibi kim?
Kazancı HoldingAksa Jeneratör / Üst kuruluşu
Aksa Akrilik ne zaman kuruldu?
1968Aksa / Kuruluş
Toprak Holding battı mı?
Toprak Holding battı mı?
Toprak Holding'in de TMSF denetimine geçmesi ile icra takibi süreci durdu. Ancak, TMSF ile varılan anlaşma sonrası icra takibi işlemi kaldığı yerden devam etti. Alacaklı taraf, iflas yolu ile takibe geçti.
Nazlıcan Tağızade şimdi ne yapıyor?
Nazlıcan Tağızade şimdi ne yapıyor?
Nazlıcan, Plovdiv'de yaşıyor ve Plovdiv Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde eğitim görüyor şimdilerde.
Toprak ailesi nereli?
TOPRAK RAZGATLIOĞLU BABASI KİMDİR? Alanya'da doğan Toprak Razgatlıoğlu, Wheelie Arif anlamına gelen 'Tek Teker Arif' olarak bilinen ünlü Türk dublör motosikletçi Arif Razgatlıoğlu'nun ikinci oğludur.
Toprakbank kimin?
Toprakbank 10 Mart 1992 tarihinden Toprak Holding tarafından kurmuştur. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun (BDDK) 30 Kasım 2001 tarihinde aldığı kararı ile Toprakbank'ın temettü hariç ortaklık hakları ile yönetim ve denetimi TMSF'ye devredilmiştir.
Toprak Holding nasıl battı?
Toprak Holding nasıl battı?
Merhum iş insanı Halis Toprak'ın kurduğu Toprak Holding'e bağlı şirketler Türkiye'nin önde gelen sanayi kuruluşları arasında yer alıyordu. Ancak, gruba bağlı Toprakbank'ın borçları nedeni ile grubun mali yapısı önemli ölçüde bozuldu. Gruba bağlı 22 şirket Ağustos 2009'da TMSF bünyesine geçti.
Cemil Kazancı kim?
Cemil Kazancı kim?
Kazancı Holding ve Aksa Enerji Yönetim Kurulu Başkanı olarak iş hayatını sürdüren Cemil Kazancı ayrıca, Kazancı Holding ve Grup şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyeliği de yapmaktadır. 2019 senesinin Temmuz ayından itibaren Aksa Enerji Şirketleri'nin CEO'su olarak görev almaktadır.
Aksa Akrilik kim kurdu?
Sanayici Raif Dinçkök, İstanbul Sanayi Odası'nın 30 Mayıs 1952'de toplanan ilk meclisine seçilen üyelerden biri oldu. İlk dönemlerden itibaren Yönetim Kurullarında görev aldı ve 1956-1960 yılları arasında İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı.
Aksa hisse sahibi kim?
AKKÖK HOLDİNG A.Ş.