Son Konular

Aksaray'da Huzur ve Güven Uygulamaları Devam Ediyor

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.227.521
aksaray-polisinden-huzur-guven-uygulamasi-18762900_amp.jpg

Aksaray'da asayiş ve trafik ekipleri bekçilerle birlikte şehrin birçok noktasında huzur ve güven uygulaması yapıyor.

Şehirde halkın huzur ve güvenliğinin sağlaması, yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçilmesi amacıyla şehir genelinde bekçilerle birlikte şok uygulamalar yapan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve trafik şubesi ekipleri, huzur ve güven uygulaması yapıyor. Aksaray genelinde devam eden uygulamalar özellikle akşam ve gece yarısı artırılırken, ekipler şehrin en ücra bölgelerde bile uygulama yapıyor.

Uygulamayı fark eden araçların kaçması nedeniyle denetim bölgelerinde tüm ara yollar polis ekiplerince kapatılıyor. Yoldan geçen araçlar durdurularak didik didik aranırken, sürücü ve yolcular Genel Bilgi Taraması'ndan (GBT) geçiriliyor. Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekiplerinin de katıldığı uygulamalarda araç plakaları da sorgudan geçirilerek, abartı egzoz ve cam filmi kontrol ediliyor. Uygulamaların gece boyunca şehrin farklı noktalarında devam edeceği öğrenildi. - AKSARAY

Bursa'da Orman Yangını Kontrol Altına Alındı

ABD Merkez Bankası Faiz Oranını Sabit Tuttu

Benzer Konular

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, kent genelinde huzur uygulaması gerçekleştirildi. Denetimlere Asayiş Şube Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Önleyici Hizmetler, Trafik Denetleme ve Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri katıldı. Fatih, Beyoğlu, Balat ve Kadıköy başta olmak üzere il...
Cevaplar
1
Görüntüleme
11
Balıkesir'in Edremit ilçesinde gerçekleştirilen huzur ve güven uygulamasında çeşitli suçlardan aranan 7 şüpheli yakalandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, mahalle, park, bahçe, meydan ve umuma açık yerlerde asayiş, trafiğin yoğun olduğu noktalarda ise trafik uygulaması yaptı. 28 ekip, 3 çevik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, akşam saatlerinde Ulunay Caddesi Topselvi Mahallesi'nde 'Huzur ve Güven İstanbul' denetimi yapıldı. Denetime, Asayiş Şube Müdürlüğü, Önleyici Hizmetler, Trafik Denetleme, Havacılık, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler katıldı...
Cevaplar
1
Görüntüleme
8
Yeni eğitim öğretim yılı için alınan tedbirler açıklandı Yarın yeni eğitim-öğretim dönemi başlıyor. Öğrenciler, yeni döneme başlamak için artık saatleri saymaya başladı. Öğrencilerin huzur ve güvenle okula gitmesi için ise İçişleri Bakanlığı tarafından alınan bir dizi önlem paylaşıldı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
İstanbul Emniyet Müdürlüğü, şehir genelinde halkın güvenliğini sağlamak amacıyla kapsamlı bir 'huzur' uygulaması başlattı. Bu uygulama, kentte yaşayanların güven duygusunu pekiştirmeyi ve potansiyel suçları önlemeyi hedefliyor. İstanbul'un çeşitli noktalarında gerçekleştirilen bu uygulama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
  1. Konular

1. 1.280.963
  2. Mesajlar

1. 1.678.211
  3. Kullanıcılar

1. 31.729
  4. Son üye

Geri