Son Konular

Aksaray'da YKS Sınavı Öncesi Kaza: 1 Ölü, 8 Yaralı

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.227.187
white.jpg

Aksaray'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) gitmek üzere yola çıkan araçlar arasında meydana gelen çarpışma sonucunda 1 kişi hayatını kaybetti ve 3'ü ağır 8 kişi yaralandı.

Olay, Bahadır Küçükercan (48) yönetimindeki 68 BC 010 plakalı otomobil ile Menderes Sarıkaya (24) tarafından kullanılan 68 AAL 732 plakalı hafif ticari aracın Selçuklu Mahallesinde çarpışmasıyla gerçekleşti.

Kazanın ardından polis ve sağlık ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Otomobilde yolcu olarak bulunan Narin Küçükercan (50) kaza yerinde yaşamını yitirirken, Esra Candan (18), Utku Küçükercan (19) ve Ahmet Buğra Küçükercan (9) ağır yaralı olarak Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakıma alındı.

Diğer yaralılar olan Şehriban Demir (51), Eylem Sarısakal (17), Bahadır Küçükercan (48), Gülşen Koçak (28) ve Aziz Candan (41) ise hastanede tedavi gördükten sonra taburcu edildi.

Kazada ailelerin çocuklarını YKS sınavına götürmek için yola çıktığı belirtildi. Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını açıkladı.

Samsun'da Elektrikli Katmer Sacında Silah Bulundu

Benzer Konular

Aksaray'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek olan 4 öğrencinin bulunduğu 2 aracın karıştığı kaza sonucunda hayatını kaybeden anne Narin Küçükercan'ın (50) cenazesi defnedildi. Kazada ağır yaralanan oğulları Utku Küçükercan (19) ve Ahmet Buğra Küçükercan (8) ameliyat edilerek yaşam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Aksaray'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek olan 4 öğrencinin bulunduğu 2 aracın çarpıştığı trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirdi, 3'ü ağır 10 kişi ise yaralandı. Kaza, sabah saatlerinde Hacılar Harmanı Mahallesi 12'nci Bulvar'da meydana geldi. 68 BC 010 plakalı aracı kullanan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
4
Aksaray'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Narin Küçükercan, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) gitmek üzere yola çıkan araçların çarpışması sonucunda yaşamını yitirdi ve son yolculuğuna uğurlandı. Merhum Küçükercan'ın naaşı, Somuncu Baba Külliyesi'nde düzenlenen törenin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
3
Aksaray'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) öğrenci taşıyan hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında dramatik anlar yaşandı. Kaza yerine hızla ulaşan polis ve sağlık ekipleri, refüje savrulan yaralılara anında müdahale etmeye çalıştı. Kazada bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Aksaray'da Üniversiteye Giriş Sınavı'na (YKS) hazırlanan 4 öğrencinin bulunduğu 2 aracın çarpıştığı korkunç kazada 1 kişi hayatını kaybetti ve 3'ü ağır 10 kişi yaralandı. Kaza, sabah saatlerinde Hacılar Harmanı Mahallesi 12'nci Bulvar'da üniversite kavşağında meydana geldi. Otomobilin şoförü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
2
  1. Konular

1. 1.280.925
  2. Mesajlar

1. 1.678.064
  3. Kullanıcılar

1. 31.723
  4. Son üye

Geri