Son Konular

Akşehir'de Kayıp Kişiyi Öldüren Zanlı Gözaltına Alındı

Credits
1.230.184
Konyanın Akşehir ilçesinde, kayıp olarak aranan kişiyi tabancayla öldürdüğü belirlenen zanlı gözaltına alındı.

İlçede "Temsili Nasreddin Hoca" olarak tanınan ve 77 gündür kayıp olan Mehmet Turalın (62) annesi Melahat Tural, oğlunun bulunması için katıldığı televizyon programında yetkililerden yardım istedi.

Programa katılan Kenan Y, aralarında çıkan tartışma nedeniyle Turalı araçta tabancayla vurarak öldürdüğünü itiraf edince Akşehir Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla hakkında gözaltı kararı verildi.

Bunun üzerine Konya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Kenan Yyi gözaltına aldı.

Turalın, ilçedeki etkinliklerde kostüm giyerek Nasreddin Hocayı canlandırdığı öğrenildi.

Olayın ardından Mehmet Turalın ailesi ve çevresi büyük bir üzüntüye boğuldu. Yetkililer, cinayetin aydınlatılması için soruşturmayı derinleştirdiklerini belirttiler. Mevlüt Tural ile ilgili olarak ise henüz herhangi bir bilgi verilmedi. Olayın detayları soruşturma sonucunda ortaya çıkacak.

Ankara'da Park Halindeki Otomobile Yangın: Panik Yarattı