- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 6.172
- Meslek
- Webmaster
Aksesuar neden desteklemiyor?
'Bu Aksesuar Desteklenmiyor Olabilir' sorununun bazı temel nedenleri vardır; Cihazınıza bağladığınız aksesuar kusurlu ya da hasarlı olabilir. Aksesuar, orijinal bir Apple ürünü değilse uyumsuzluk yaratabilir. Aygıtınız tarafından desteklenmeyen bir aksesuar kullanmaya çalışıyor olabilirsiniz.
iPhone aksesuar onayı nasıl yapılır?
USB aksesuarlarına erişim izni verme Aygıtınızı düzenli olarak USB aksesuarlarına bağlamıyorsanız bu ayarı elle açmanız gerekebilir. Ayarlar'da Face ID ve Parola veya Touch ID ve Parola'ya gidin ve Kilitliyken Erişime İzin Ver bölümünde USB Aksesuarları ayarını açın.
Bu aksesuar desteklenmiyor olabilir nasıl çözülür?
Eğer kullandığınız kablo orijinal değil veya aşınmışsa 'Bu aksesuar desteklenmiyor olabilir' hatasıyla karşılaşabilirsiniz. Bununla birlikte şarj portunun kir ile tıkanması muhtemel nedenlerden. Hatayı çözmek için yapabileceğiniz şeylerden biri ise Apple'ın orijinal kablosunu kullanmanız.
iPhone bu aksesuar desteklenmiyor nasıl çözülür?
Sorunu gidermek için şu adımları deneyin:
- Yazılımınızı iOS'in en son sürümüne güncelleyin. Bazı aksesuarlar iOS'in son sürümünü gerektirebilir. iOS'i son sürümüne güncellediğinizden emin olun.
- Aksesuarın uyumlu olduğundan emin olun.
- Bağlantıları kontrol edin.
- Daha fazla bilgi.
Şarj neden desteklemez?
Sorunun birkaç nedeni olabilir. Eğer kullandığınız kablo orijinal değil veya aşınmışsa 'Bu aksesuar desteklenmiyor olabilir' hatasıyla karşılaşabilirsiniz. Bununla birlikte şarj portunun kir ile tıkanması muhtemel nedenlerden.
iPhone şarj aleti neden desteklemiyor?
Aksesuarınız kusurlu veya hasarlı olabilir ya da Apple sertifikalı bir aksesuar olmayabilir. Aksesuar, aygıtınız tarafından desteklenmiyor olabilir. iOS aygıtınızda kirli veya hasarlı bir bağlayıcı olabilir.
Sarj yerindeki toz nasil temizlenir?
Şarj Soketi Nasıl Temizlenir?
- Çözüm 1: Basınçlı hava ile şarj soketi temizleme. Şarj soketi temizleme işlemini basınçlı hava ile temizlemek mümkün.
- Adım 2 : Kürdan ile şarj soketi temizlemek.
- Adım 3 :iPhone şarj soketi temizleme.
- Adım 4 : Profesyonel ekip ile şarj soketi temizlemek.