Son Konular

"Alaçam'da 2.411 Öğrenci Karnelerini Aldı, Tatil Başladı!"

Credits
1.238.246
white.jpg

Samsun'un Alaçam ilçesindeki tatil heyecanı! 2 bin 411 öğrenci karnelerini alarak yaz tatiline merhaba dedi.

Alaçam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Kızlan Şehit Uzman Onbaşı Şükrü Elibol İlkokulu'nda renkli bir karne töreni düzenledi. Törene, Kaymakam Fatih Kayabaşı, Belediye Başkanı Ramazan Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mevlüt Şen ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul Özkurt da katıldı.

Öğrencilere karneleriyle birlikte hediye kitaplar dağıtan Kayabaşı, keyifli bir tatil geçirmelerini temenni etti. Tatil coşkusuna ortak olmak isteyen Kayabaşı ve Özdemir, çocuklara lezzetli dondurma ikramında bulundular.

Tatilin başlamasıyla birlikte, Alaçam ilçesindeki öğrencilerin sevinçleri gözlerinden okunuyor. Bu yaz onlara bol eğlenceli anılar ve dinlendirici bir tatil diliyoruz.

İzmir'de Alevlere Karşı İlk Adım Atıldı

"Forex İşlemiyle Yakalanan 102 Kişi Gözaltında!"

Benzer Konular

Kastamonu'nun Hanönü, Küre, Doğanyurt ve İhsangazi ilçelerinde sevinç dolu bir gün yaşandı; karne törenleri coşkuyla kutlandı. Küre ilçesinde gerçekleşen törende, 454 öğrenci karnelerini alarak yaz tatiline giriş yaptı. Törene, Kaymakam Zübeyde Aslan, Belediye Başkanı Salih Turan, Milli Eğitim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Siirt'in Kurtalan ilçesinde öğrenciler, yaz tatiline girmek için okullarda düzenlenen karne törenlerinden sonra sevinçle karnelerini aldılar. Cumhuriyet İlkokulu'nda gerçekleştirilen karne töreninde, Kaymakam Samet Serin öğrencilere karnelerini dağıttı ve onlarla keyifli bir sohbet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde, 40 farklı okulda öğrenim gören 12 bin öğrenci, karnelerini alarak yaz tatiline başladı. Gazi İlkokulu'nda düzenlenen karne törenine, Kaymakam Abdullah Selim Parlar, Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Baykurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Yıldırım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
4
**Sakarya'da Öğrenciler Sevinçli: Karneler Dağıtıldı!** Sakarya, Kocaeli, Bolu, Düzce ve Karabük'te bulunan okullarda düzenlenen karnelerin dağıtım törenleri öğrencilere sevinçli anlar yaşattı. Sakarya'da 787 okulda 212 bin 849 öğrenciye karne verilirken, Vali Rahmi Doğan ve diğer ilçe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Of ilçesinde bulunan İsmail Yıldırım İlkokulu'nda 6 bin 902 öğrenci, karnelerini alarak yaz tatiline girdi. Tören, Hayrat Kaymakamı Selçuk Baş, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katılımıyla gerçekleşti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
4
  1. Konular

1. 1.281.596
  2. Mesajlar

1. 1.679.800
  3. Kullanıcılar

1. 31.866
  4. Son üye

Geri