Son Konular

Alanya'daki İşletmeler Denetim Altında!

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.229.484
white.jpg

Alanya'da Polis ve Zabıta Ekiplerinden İşletme Denetimi

Antalya'nın Alanya ilçesinde, polis ve zabıta ekipleri tarafından umuma açık işletme ve alkollü eğlence mekanlarında denetim operasyonu düzenlendi. İlçe Emniyet Müdürlüğü koordinesindeki operasyonda, 152 personel görev aldı ve Barlar Sokağı ile çevresinde bulunan iş yerleri titizlikle kontrol edildi.

Yapılan denetimler kapsamında, toplamda 34 umuma açık işletme ve eğlence mekanı incelendi. Denetimler sonucunda, yetki belgesi eksikliği ve ruhsat faaliyetlerinin yasalara aykırı şekilde sürdürülmesi gibi ihlaller tespit edildi ve ilgili işletmelere gerekli idari işlemler uygulandı.

Ayrıca, denetimler sırasında gerçekleştirilen trafik kontrollerinde 105 araç incelendi. Kurallara uymayan 45 araç sürücüsüne toplamda 205 bin 175 lira para cezası kesilirken, 4 araç ise trafikten men edildi. Alanya'da polis ve zabıta ekiplerinin gerçekleştirdiği bu kapsamlı denetim operasyonu, huzur ve güven ortamının sağlanması adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Bitlis'te YKS Sınavına Geç Kalmamaları İçin Polisler Devrede!

Ahmet Davutoğlu Edirne'de Destekçileriyle Buluştu

Benzer Konular

Alanya'da Motosiklet Kullanıcılarına Yönelik Denetim Gerçekleştirildi Alanya'da motosiklet kullanıcılarının denetimi için önemli bir operasyon düzenlendi. Valilik tarafından yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, huzur ve güven uygulaması kapsamında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
Alanya'nın ünlü eğlence mekanı Barlar Sokağı, gece saatlerinde polis, bekçi ve zabıtanın denetimi altına girdi. Çarşı Mahallesi'nde bulunan ve binlerce turistin akınına uğrayan bölgede, 34 işletme detaylı bir incelemeye tabi tutuldu. Ruhsat ve izin belgeleri olmayan işletmeler hakkında tutanak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Alanya'da Polis Ekiplerinden Geniş Kapsamlı Huzur Operasyonu Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü, şehirdeki huzur ve güvenliği sağlamak için polis ekipleriyle birlikte gece saatlerinde geniş çaplı bir operasyon düzenledi. Turistik bölgede yaşanan olayların artması üzerine yapılan bu operasyona 151...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Yalvaç İlçe Emniyet Amirliği, motosiklet ve motorlu bisiklet denetimlerini sıkılaştırıyor. Son operasyonda, ilçe merkezinde gerçekleştirilen denetimlerde 24 araç incelendi. Kontroller sonucunda 6 araç trafikten men edildi ve alkollü araç kullanımı nedeniyle 1 sürücü cezalandırıldı. Denetimler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
4
Samsun'un Bafra ilçesinde, emniyet güçlerinden geniş çaplı bir trafik ve asayiş operasyonu gerçekleştirildi. Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Bafra ilçesinde yoğun bir asayiş ve trafik denetimi icra etti. Operasyon kapsamında 36 umuma açık iş yeri titizlikle denetlendi ve 1136 kişinin Genel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
  1. Konular

1. 1.281.093
  2. Mesajlar

1. 1.678.431
  3. Kullanıcılar

1. 31.747
  4. Son üye

Geri