haberci
Efsanevi Üye

Corendon Alanyaspor, Trendyol 1. Lig ekibi Teksüt Bandırmaspor'dan genç yetenek sol kanat oyuncusu İbrahim Kaya ile 4 yıllık bir sözleşme imzaladı. Kulübün Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde, transfer çalışmaları kapsamında ilk olarak Kaya'yı kadrolarına kattıklarını açıkladı.
Çavuşoğlu, Kaya'nın geçtiğimiz sezon Trendyol 1. Lig'de başarılı bir performans sergilediğini ve eski takımına büyük katkı sağladığını belirtti. Başkan, "İnanıyoruz ki İbrahim, Alanyaspor'a da aynı oranda fayda sağlayacaktır. Süper Lig'de de başarılı olacağına inancımız tam. Bu transfer hem İbrahim'e hem de Alanyaspor'a hayırlı olsun" dedi.
İbrahim Kaya ise yeni takımı Alanyaspor'a geldiği için büyük bir sorumluluk hissettiğini dile getirdi. Kaya, "Bandırmaspor'dan ayrıldım ve orada final maçını kaybettik. O kulübe ve taraftarlara minnettarım. Şimdi ise Alanyaspor'da yeni bir sayfa açıyorum. Süper Lig'deyiz ve burada hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum. Bu formayı en iyi şekilde temsil edeceğim" şeklinde konuştu.
İmza töreninin ardından her iki taraf da sözleşmeyi imzalayarak işlemleri tamamladı. Yeni transfer İbrahim Kaya, Alanyaspor forması altında başarılı bir kariyer hedefliyor.