Son Konular

Ali Aydınlıoğlu Kimdir - Ali Aydınlıoğlu Biyografisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Ali Aydınlıoğlu Biyografisi
Ali Aydınlıoğlu Özgeçmişi
Ali Aydınlıoğlu hayatı
Ali Aydınoğlu (195

17.08.1958 Havran doğumlu. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunu. Gömeç Şehit Mustafa Güvenç Aldemir İlköğretim Okulu Öğretmeni - 22. nci Dönem Balıkesir Milletvekili.Evli ve 2 çocuk sahibi.

S

Abdurrahman Öz Kimdir - Abdurrahman Öz Biyografisi

S

Ali Kuşçu Bilimsel Çalışma Yaptığı Alanlar

Benzer Konular

S
  • Soru Soru
Ali Aydınlıoğlu Biyografisi Ali Aydınlıoğlu Özgeçmişi Ali Aydınlıoğlu hayatıAli Aydınoğlu (195 17.08.1958 Havran doğumlu. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunu. Gömeç Şehit Mustafa Güvenç Aldemir İlköğretim Okulu Öğretmeni - 22. nci Dönem Balıkesir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
13
SoruCevap
S
S
  • Soru Soru
Ali Atıf Bir Kimdir - Ali Atıf Bir Resimleri - Ali Atıf Bir Biyografisi - Ali Atıf Bir Hakkında Prof. Dr. Ali Atıf Bir, (Samsun, 6 Ekim 1962) şovmen, reklam danışmanı ve köşe yazarı. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi mezunu. Aynı üniversitede profesörlüğe kadar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
SoruCevap
S
  • Soru Soru
Hasan Ali Yücel Biyografisi Cumhuriyet Dönemi’nin aydın yazarlarından olan Hasan Ali Yücel, üç dönem Milli Eğitim Bakanlığı yapmıştır. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulma aşamasında ve daha sonra kalkınma yıllarında eğitim seferberliği yürütmüştür. Birçok üniversitenin kurulumunda ve eğitim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
18
  • Soru Soru
Ali Kemal Biyografisi İkinci Meşrutiyet ve Mütareke döneminde İttihat ve Terakki karşıtı görüşleriyle tanınmış yazar, gazeteci ve siyaset adamı. Polemikte benzerine az rastlanır bir ustalıkta idi. Ali Kemal, 1867 yılında aslen Çankırılı zengin bir mumcu esnafının çocuğu olarak istanbul’da...
Cevaplar
1
Görüntüleme
21
S
  • Soru Soru
Ali Çimen Kimdir - Ali Çimen Resimleri - Ali Çimen Biyografisi - Gazeteci Ali Çimen Ali Çimen (d. 1971, İstanbul), Türk gazeteci ve yazar. Özellikle uluslararası ilişkiler, Avrupa Birliği ve bilimsel araştırmalar ile ilgili haber, yazı ve röportajları ile tanınıyor. 1971 yılında İstanbul'da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
SoruCevap
S
  1. Konular

1. 1.281.790
  2. Mesajlar

1. 1.680.135
  3. Kullanıcılar

1. 31.881