Son Konular

Ali Murat Vural

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
2.607
Meslek
Webmaster
Unvan
Prof. Dr.

Ülke
Türkiye

Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi'nden 1987 yılında mezun oldu. 1988 yılında Araştırma Görevlisi olarak Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü'nden kazandığı burs ile Londra'ya dil öğrenimine gitti. Daha sonra Londra'da, London College of Printing'de Basın Teknolojisi dalında ihtisasını, Loughborough University of Technology'de Yayıncılık dalında Yüksek Lisansını ve Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Yerel Medya ve Kamuoyu Doktorasını tamamladı.
1997'de Yardımcı Doçentliğe, 2002'de Doçentliğe, 2007'de Profesörlüğe yükseldi. Halen İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim üyesidir.
Vural'ın; iletişim, medya, yerel medya, gazetecilik, kamuoyu ve meslek etiği alanlarında yayımlanmış kitapları, ulusal ve uluslararası düzeyde makaleleri ve bildirileri ile gazete ve dergilerde yayınlanmış 850 yorum-analiz yazısı bulunmaktadır. İngilizce bilmektedir.

Sorry I couldn't contact the ChatGPT think tank :(

Ahmet Şafak

Adil Erdem Bayazıt

Benzer Konular

• Soru Soru
Prof. Dr. Hüseyin Vural (Doğum Tarihi: 1950), Türkiye'nin önde gelen akademisyenlerinden biri olup, eğitim alanında sayısız katkıda bulunmuştur. İstanbul'da doğan Vural, ilk ve orta öğrenimini burada tamamlamış, ardından Boğaziçi Üniversitesi'nde Kimya Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur...
Cevaplar
1
Görüntüleme
19
  • Soru Soru
Prof. Dr. Ali Murat Daryal, Türkiye’nin önde gelen akademisyenlerinden biri olarak tanınır. Eğitim, bilim ve akademik dünyaya olan katkılarıyla bilinen Daryal, çeşitli üniversitelerde öğretim üyeliği yaparak birçok öğrenci yetiştirmiştir. Eğitim ve Kariyer Prof. Dr. Ali Murat Daryal, lisans...
Cevaplar
1
Görüntüleme
11
  • Soru Soru
Hayyam Vural Kimdir? Erken Yaşamı ve Eğitimi Hayyam Vural, 20. yüzyılın sonlarında, Türkiye'nin kültürel ve entelektüel merkezlerinden biri olan İstanbul'da doğdu. Genç yaşlardan itibaren edebiyat ve felsefeye olan ilgisiyle dikkat çeken Vural, eğitim hayatına İstanbul'da başladı. Lisans...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
  • Soru Soru
gazeteci, yazar Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni 1961 yılında Ankara’da doğdu. 1982 yılında AÜ SBF Basın Yayın Yüksek Okulu’ndan mezun oldu. 1979’da gazeteciliğe başladı. İngiltere’de London School of Journalism’de okudu. 1988’de ODTÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü’nden siyaset bilimi...
Cevaplar
1
Görüntüleme
21
  • Soru Soru
Prof. Dr. Alim Murat Alp: Hayatı ve Bilimsel Katkıları Prof. Dr. Alim Murat Alp, Türkiye'nin önde gelen akademisyenlerinden biri olup, eğitim ve bilim dünyasına yaptığı katkılarla tanınmaktadır. İşte Prof. Dr. Alp'in hayatına ve kariyerine dair detaylı bir inceleme. Erken Yaşam ve Eğitim...
Cevaplar
1
Görüntüleme
12
  1. Konular

1. 1.281.801
  2. Mesajlar

1. 1.680.155
  3. Kullanıcılar

1. 31.881
  4. Son üye

Geri