Son Konular

Alpaslan İlköğretim Okulu Bilgileri Dinar Afyonkarahisar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Guest
Alpaslan İlköğretim Okulu Bilgileri Dinar Afyonkarahisar

Okulumuz 1963 yılında mevcut binasında eğitime başlamıştır.1998 yılında ikinci binamız hizmete girmiş olup 5 dersliğimiz vardır. 2010-2011 eğitim öğretim yılı 4 öğretmen, 1 hizmetli ve 77 öğrenci ile başlamıştır.Okulumuzun 3 sınıf öğretmeni ve 1 anasınıfı öğretmeni normu vardır. Köyümüz bağlı olduğu ilçeye 33 km uzaklıkta olup öğretmen servisimiz mevcuttur.

Alpaslan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Dinar
Okulun Telefonu: 272 379 1110
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Alpaslan Köyü No:53
Okulun Web Adresi: http://dinaralpaslan.meb.k12.tr/
Okulun E-Posta Adresi: 413563@meb.k12.tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Alpaslan İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr - meb.gov.tr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

S

Turkiyenin En Buyuk Sanayi Kuruluşları

S

SGK durumu aktif ne demek?

Benzer Konular

S
  • Öneri Öneri
Kurucaova İlköğretim Okulu Hakkında - Kurucaova İlköğretim Okulu Tanıtım - Kurucaova İlköğretim Okulu Resimleri - Kurucaova İlköğretim Okulu İletişim Kurucaova İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okul 1942 yılında eğitim öğretime açılmıştır. Eğitim öğretime şimdi muhtarlık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
SoruCevap
S
S
  • Öneri Öneri
Yaykın İlköğretim Okulu Hakkında - Yaykın İlköğretim Okulu Tanıtım - Yaykın İlköğretim Okulu Resimleri - Yaykın İlköğretim Okulu İletişim Yaykın İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : MİSYONUMUZ Anayasamızın başlangıcında yer alan temel ilkelere uygun, Milli Eğitimin temel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
SoruCevap
S
S
  • Öneri Öneri
Bağlıca İlköğretim Okulu Hakkında - Bağlıca İlköğretim Okulu Tanıtım - Bağlıca İlköğretim Okulu Resimleri - Bağlıca İlköğretim Okulu İletişim Bağlıca İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 2011 YILI SBS YERLEŞTİRME Mehmet TEKELİ Metin Zülbiye Sarı Anadolu Lisesi Yasemin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
SoruCevap
S
S
  • Öneri Öneri
Yaşar Kımıl İlköğretim Okulu Hakkında - Yaşar Kımıl İlköğretim Okulu Tanıtım - Yaşar Kımıl İlköğretim Okulu Resimleri - Yaşar Kımıl İlköğretim Okulu İletişim Yaşar Kımıl İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz ilk defa 1960 yılında devlet-vatandaş işbirliği ile yapımına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
SoruCevap
S
S
  • Öneri Öneri
Ülkü İlköğretim Okulu Hakkında - Ülkü İlköğretim Okulu Tanıtım - Ülkü İlköğretim Okulu Resimleri - Ülkü İlköğretim Okulu İletişim Ülkü İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : ÜLKÜI İLKÖĞRETİM OKULU MİSYONUMUZ Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
SoruCevap
S
  1. Konular

1. 1.280.959
  2. Mesajlar

1. 1.678.202
  3. Kullanıcılar

1. 31.729