haberci
Efsanevi Üye

Altay'ın Transfer Yasaklısı Onur Efe Takımdan Ayrıldı
Altay, 3. Lig'e düşmesinin ardından transfer yasağıyla karşı karşıya kalan ve önemli isimlerinden biri olan Onur Efe'yi kaybetti. Sözleşmesi sona eren 23 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, veda mesajı yayınladı. Geçen sezon 30 maçta 7 gol atan Onur, "Altay Spor Kulübü'ne 8 yaşında adım attım ve büyük hayallerle dolu bir yolculuğa başladım. Tam 15 yıl boyunca ter, gözyaşı, sevinç ve hüsran dolu anılar biriktirdim. Bu kulüpten ayrılırken zor bir karar veriyorum. Ancak her zaman kalbimde özel bir yere sahip olacaksın. Güle güle Büyük Altay" ifadelerini kullandı.
Takımdan Ayrılan Üçüncü İsim: Onur Efe
FIFA'nın 3 dönem daha transfer yasağı getirdiği İzmir temsilcisinde, orta saha oyuncusu Arda ve stoper Kuban'dan sonra takımdan ayrılan üçüncü isim Onur Efe oldu. Süper Lig ekipleriyle adı anılan Onur Efe'nin ayrılışıyla eleştirilerin odağı haline gelen yönetim, sol kanat oyuncusu Mehmet Gündüz'ü takımda tutarak teselli buldu. Geçen sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle uzun süre forma giyemeyen Mehmet'in sözleşmesi kulüp tarafından 30 Haziran 2026'ya kadar uzatıldı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Mehmet Gündüz'ün sözleşmesindeki uzatma opsiyonu kullanılarak, futbolcumuzun sözleşmesi uzatılmıştır" denildi.