haberci
Meraklı Üye

Prime Day indirimleri, Amazon'un sunduğu en büyük alışveriş etkinliklerinden biri ve sadece Amazon Prime üyelerine özel! Eğer siz de bu fırsatlardan yararlanmak istiyorsanız, ilk adım bir Amazon Prime üyeliği açmak. İşte adım adım rehberimiz:
1. Amazon Hesabı Oluşturun
Öncelikle, Amazon'un web sitesine giderek bir kullanıcı hesabı oluşturmanız gerekiyor. Eğer hali hazırda bir Amazon hesabınız varsa, bu adımı atlayabilirsiniz.
2. Prime Üyeliği Başlatın
Amazon hesabınıza giriş yaptıktan sonra, Amazon Prime sayfasına gidin. Burada, "Ücretsiz Deneme Başlat" ya da "Prime Üyeliğe Katıl" gibi seçenekler göreceksiniz. Eğer daha önce deneme sürenizi kullandıysanız, doğrudan ücretli üyeliğe geçebilirsiniz.
3. Üyelik Planınızı Seçin
Amazon, aylık ve yıllık olmak üzere iki farklı üyelik planı sunuyor. İhtiyacınıza ve bütçenize uygun olanı seçin. Yıllık plan genellikle daha ekonomik bir seçenek!
4. Ödeme Bilgilerinizi Girin
Seçiminizi yaptıktan sonra, ödeme bilgilerinizi girmeniz gerekecek. Kredi kartı bilgilerinizi girdikten sonra, üyeliğiniz aktif hale gelir. İlk 30 gün ücretsiz deneme sunduğu için, bu sürede hizmeti deneyimleyebilirsiniz.
5. Prime Day İndirimlerinden Yararlanın!
Artık bir Amazon Prime üyesisiniz! Prime Day indirimlerinden faydalanmak için hazır olun. İndirimlerin başladığı gün, Amazon'un ana sayfasını kontrol edin ve ilginizi çeken fırsatları kaçırmayın.
- Ücretsiz ve Hızlı Kargo
- Amazon Prime Video ile binlerce dizi ve film
- Amazon Music ile milyonlarca şarkıya erişim
- Prime Reading ile e-kitaplar
- Amazon Prime Video ile binlerce dizi ve film
- Amazon Music ile milyonlarca şarkıya erişim
- Prime Reading ile e-kitaplar
Amazon Prime üyeliği, sadece Prime Day indirimlerinden faydalanmakla kalmayıp, birçok avantajı da beraberinde getiriyor. Siz de bu fırsatları değerlendirin ve alışveriş deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyın!
Mutlu alışverişler!