Modoratör
New member
Amazon yorum nasıl yapılır?
Profilinize gidin. Topluluk etkinliği bölümünde değiştirmek istediğiniz yorumu seçin. Yorumunuzu dilediğiniz gibi düzenleyin veya silin. Üst üste üç nokta simgesine tıklayıp menüyü açarak Profilimde gizle seçeneğini belirleyip yorumu profilinizde gizleyebilirsiniz.Amazon küresel satış ücreti nedir?
Profesyonel Satış Planı aylık üyelik bedeli 99 TL+ KDV 'dir. Profesyonel Satıcı olarak, Amazon'un e-ticaret teknolojisinin avantajlarına erişirsiniz. Şimdi hesap açarsanız aylık 99 TL +KDV üyelik ücreti yerine sadece 0 TL ödersiniz. Bu fırsat, erken kayıt olan satıcılar için ve sınırlı bir süre için geçerlidir.Amazonda ürün satmak için ne yapmalıyım?
Amazonda ürün satmak için ne yapmalıyım?Amazon'da nasıl satış yapılır?
- Adım #1: Seller Central üzerinden bir satış hesabı açın.
- Adım #2: Amazon'da satış yapmak için gereken bilgi ve belgeleri paylaşın.
- Adım #3: Satacağınız ürünlerin envanter girişini yapın.
- Adım #4: Satış yapmaya başlayın.
- Adım #5: İşlem tamam.
Amazon sağlam mı?
Amazon sağlam mı?Güvenliğiniz bizim için en önemli konudur. Amazon.com.tr'deki tüm işlemleriniz için şunları garanti ederiz: Güvenli sunucumuz; ödeme bilgileriniz, adınız ve adresiniz gibi tüm kişisel verilerinizi şifreler. Bu bilgiler internet üzerinden aktarılırken yetkisi olmayan kişiler tarafından okunamaz.
Amazon com nasıl bir site?
Amerika menşeili dünyanın en büyük online alışveriş ağı olan Amazon, Türkiye piyasasına hızlı bir giriş yaptı. Kaliteli ürün tedariği ve hızlı kargo ile tanınan e-ticaret devi Amazon üzerinden elektronikten giyime, modadan kişisel bakıma kadar birçok alanda milyonlarca çeşit ürünü sipariş edebilirsiniz.Amazon tr satıcı hesabı ücretli mi?
Amazon Türkiye satıcı hesabı aylık sabit üyelik bedeli 99 TL + KDV'dir. Hemen şimdi hesap açtığınız takdirde aylık 99 TL + KDV tutarındaki üyelik ücretinden muaf olursunuz.Barkodsuz ürün alırsak ne olur?
Barkodsuz ürün alırsak ne olur?BARKODSUZ ÜRÜNLER Barkodsuz ürünün hangi ülkede üretildiği bilinmez. Hangi firmaya ait olduğu anlaşılamaz. Böyle ürünler genelde kaçak ürünlerdir. Bu tür ürünlere gerek sağlık açısından gerek işlevsellik açısından güvenemeyiz.
UPC kodu ne işe yarar?
UPC kodu ne işe yarar?UPC NUMARASI NEDİR Barkodlar ticaret alanında ürünlerin hangi firmaya ait olduğunu belirlemek için oluşturulan bir kimlik sistemidir. UPC Numarası (Universal Product Code – Evrensel Ürün Kodu), Amerika ve Kanada firmaları tarafından kullanılmakta olan ürünlere verilen 12-basamaklı bir barkod numarası çeşididir.