Son Konular

Amca, Yeğenini Yakarak Dehşet Saçtı: İç Karartıcı Olayın Detayları Ortaya Çıktı

Credits
1.254.156
yegenini-yakan-amca-sucu-agabeyine-atti-18782287_amp.jpg

Adana'da yaşanan üzücü olayda, bir şahıs 16 yaşındaki yeğenini yanıcı madde ile yakmıştır. Gencin halen yoğun bakımda olduğu bilinirken, suçu ilk başta ağabeyine atan amca, güvenlik kameralarının varlığını göz ardı ederek tutuklanmıştır. Evladı acımasızca yanan baba ise kardeşinin en ağır cezayı almasını talep etmektedir.

Olay, geçtiğimiz 6 Haziran Cuma günü Adana'nın merkez Seyhan ilçesine bağlı Bey Mahallesi'nde meydana gelmiştir. İddialara göre, 16 yaşındaki Deniz K., babası Yusuf K.'nin (53) şartlı tahliye ile cezaevinden çıktığı arefe gününde amcası O.K. (52) ile karşılaşmıştır. Uzun yıllardır ağabeyiyle miras konusunda sorunları olan amca, yeğeninin üzerine yanıcı madde dökerek onu yakmıştır. Olayın ardından 112'yi arayan O.K., ağabeyinin yeğenini yaktığını belirterek yardım istemiştir. Sağlık ekipleri genci hastaneye kaldırırken, polis ekipleri güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek olayın asıl failinin amca O.K. olduğunu belirlemiştir. Gözaltına alınan amca, tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir. Vücudunda ciddi yanıklar bulunan Deniz K.'nin yoğun bakımdaki tedavisinin devam ettiği öğrenilmiştir.

"Kamera kaydı olmasaydı suçu benim üstüme yıkacaklardı"

Olayın ardından yapılan açıklamada baba Yusuf K., "Cezaevindeyken amcam oğlumu dövdü. Bana tehditler savuruyorlardı. Kardeşim sürekli bana komplo kuruyor. Sonunda ise oğluma benzini döküp ateşe vererek yakıyor. Polisi arayıp da 'Ağabeyim cezaevinden çıktı, oğlunu yaktı' diyerek beni suçluyor fakat güvenlik kameralarını hesaba katmıyor. Polis incelemeler sonrasında kardeşimi tutukladı. Eğer kamera kaydı olmasaydı suçu bana atacaklardı" şeklinde konuşmuştur.

"Oğlumun hayalleri yarım kaldı"

Oğlunun lisanslı futbolcu olduğunu ve hayallerinin yarım kaldığını belirten baba, "Kardeşimin en ağır cezayı almasını istiyorum. Oğlum lisanslı futbolcuydu ve şimdi yoğun bakımda yatıyor. Hayalleri yarım kaldı" ifadelerini kullanmıştır.

Yoğun bakımda tedavisi devam eden Deniz K. ise futbolcu olma hayalinden bahsederek, "Birçok hayalim vardı. Futbolcu olmak istiyordum, Türkiye derecelerim ve madalyalarım vardı. Her şeyi mahvetti. Allah cezasını versin" şeklinde tepkisini dile getirmiştir. - Adana

2024'te Türkiye'ye Göç Edenlerin Sayısı Hafif Azaldı

24 Haziran 2025'te meydana gelen son deprem hakkında detaylar!

1. Konular

1. 1.282.507
  2. Mesajlar

1. 1.682.706
  3. Kullanıcılar

1. 32.071
  4. Son üye

Geri
Üst Alt