Son Konular

• SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ

Değerli Forum Üyeleri,

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 87. yıl dönümünde (10 Kasım 1938), minnet ve rahmetle anıyoruz.

SAAT: 09:05

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

Ruhu Şad Olsun.

10 Kasım 2025 | [ ForumSitesi.Com.TR / Yönetim Ekibi]

"Amerikan Hava Yolları Uçağı, ABD'de Acil İniş Gerçekleştirdi!"

Endonezya'da Yeni Yüksek Güvenlikli Cezaevi İnşaatı Hızla Başlıyor

Toplu Taşımada Gürültü Yapanlar Artık Ceza Alacak!

Puan 38
Çözümler 0
habercihaberci doğrulanmış üyedir.
white.jpg

Amerikan Hava Yolları'na ait bir yolcu uçağı, Las Vegas'taki havalimanına acil iniş yaptı. Uçaktan yükselen duman ve alev, yolcular arasında paniğe neden oldu.

Amerikan Hava Yolları yetkilileri, Las Vegas'tan Kuzey Carolina'ya gitmek üzere havalanan Airbus A321 tipi uçakta meydana gelen motor arızasını doğruladı. AA1665 sefer sayılı uçakta bulunan 153 yolcu ve 6 mürettebatın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Olayla ilgili olarak FAA tarafından soruşturma başlatıldı ve uçağın tamir edilene kadar uçuşa kapatıldığı bildirildi. Sosyal medyada paylaşılan videoda uçağın sağ motorundan yükselen duman ve alevler korku dolu anların yaşandığını gözler önüne seriyor.

Las Vegas'ta yaşanan bu olay, havacılık güvenliği konusunda önemli bir uyarı niteliği taşıyor. Amerikan Hava Yolları, müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışını bir kez daha kanıtlamış oldu.

Endonezya'da Yeni Yüksek Güvenlikli Cezaevi İnşaatı Hızla Başlıyor

Toplu Taşımada Gürültü Yapanlar Artık Ceza Alacak!

1. Konular

1. 1.284.200
  2. Mesajlar

1. 1.687.405
  3. Kullanıcılar

1. 32.603
  4. Son üye

Geri
Üst Alt