<
T
theking
Ananas Tatlısı Tanımı İçin Gereçler
1 yemek kaşık pudra jelatin
Yarım paket pudra jöle ananas
Yarım su bardağı kremalı
Yarım su bardağı dondurma vanilya
1 çay bardağı ananas konserve
1 çay bardağı ananas suyu
1 çay bardağı süt
1 tatlı kaşığı zeferan suyu
2 yemek kaşığı ceviz ezmesi
2 yemek kaşığı fıstık ezmesi
2 yemek kaşığı şeker
Ananas Tatlısı Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Bir kapta ananas suyunu koyup pudra jelatin, pudra jöle ananas ve şekeri ve bir kaşık zeferanıda koyup yeterlice karıştırın.
Çaydanlık üzerinde koyup ısıtın ki pudra jelatin yeterlice karıştırın açılsın
Bir kapta kremalı ve dondurmayı ve sütü ve ananas konserve ceviz fıstık koyup güzelce karıştırın sonra jelatinin koyup karıştırın.
Bir uygun kalıba bir fırçayla yağı sürün tatlı içine döküyoruz sonra 2-3 saat dolapta beklettin ceviz yada fıstık ile soslayabilirsiniz.
1 yemek kaşık pudra jelatin
Yarım paket pudra jöle ananas
Yarım su bardağı kremalı
Yarım su bardağı dondurma vanilya
1 çay bardağı ananas konserve
1 çay bardağı ananas suyu
1 çay bardağı süt
1 tatlı kaşığı zeferan suyu
2 yemek kaşığı ceviz ezmesi
2 yemek kaşığı fıstık ezmesi
2 yemek kaşığı şeker
Ananas Tatlısı Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Bir kapta ananas suyunu koyup pudra jelatin, pudra jöle ananas ve şekeri ve bir kaşık zeferanıda koyup yeterlice karıştırın.
Çaydanlık üzerinde koyup ısıtın ki pudra jelatin yeterlice karıştırın açılsın
Bir kapta kremalı ve dondurmayı ve sütü ve ananas konserve ceviz fıstık koyup güzelce karıştırın sonra jelatinin koyup karıştırın.
Bir uygun kalıba bir fırçayla yağı sürün tatlı içine döküyoruz sonra 2-3 saat dolapta beklettin ceviz yada fıstık ile soslayabilirsiniz.