Son Konular

Anayasa Başkanı Kac Yılda Bir Secilir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Anayasa Mahkemesi Başkanı Kac Yılda Bir Secilir,
Anayasa Başkanı Kac Yılda Bir Secilir

Anayasa Başkanı 4 Yılda Bir SecilirAnayasa Mahkemesi, asıl uyeleri arasından gizli oyla ve asıl uye tam sayısının salt coğunluğu ile dort yıl icin bir Başkan ve bir Başkanvekili secer Suresi bitenler yeniden secilebilirler

Suresinden once boşalan Başkan ve Başkanvekilliğine dort yıl icin, yukarıdaki fıkra gereğince yeniden secim yapılır

S

Dunyanın En Buyuk Stadı Kac Kişilik

S

Haci Bektaşi Veli Turbesi Nerde

Benzer Konular

• Öneri Öneri
Tüzük Mahkemesi Başkanı Kaç Yılda Bir Seçilir, Anayasa Başkanı Kaç Yılda Bir Seçilir Anayasa Başkanı 4 Yılda Bir SeçilirTüzük Mahkemesi, ana üyeleri arasından sıcacık oyla ve ana üye tam sayısının salt çoğunluğu ile dört yıl için bir Başkan ve bir Başkanvekili seçer Süresi bitenler her tarafta...
Cevaplar
1
Görüntüleme
7
  • Öneri Öneri
Anayasa Mahkemesi Başkanı Gorev Suresi, Anayasa Başkanı Gorev Suresi ne kadar, Anayasa Başkanı Gorev Suresi kac yıldır Anayasa Başkanı Gorev Suresi 12 Eylul 2019'da yapılan Turkiye anayasa değişikliği referandumunun kabul edilmesi ile aşağıdaki değişiklikler yururluğu girmiştir Anayasa Mahkemesi...
Cevaplar
1
Görüntüleme
9
Anayasa Mahkemesi başkanını kim yargılar? Anayasa Mahkemesi Cumhurbaşkanını, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanını, Cumhurbaşkanı yardımcılarını, bakanları, Anayasa Mahkemesi, Yargıtay, Danıştay Başkan ve üyelerini, Başsavcılarını, Cumhuriyet Başsavcıvekilini, Hâkimler ve Savcılar Kurulu ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
14
Zühtü Arslan kimdir nerelidir? SorgunZühtü Arslan / Doğum yeriSorgun, Yozgat’ın bir ilçesidir. Vikipedi Şu anki Anayasa Mahkemesi Başkanı Kimdir? Şu anki Anayasa Mahkemesi Başkanı Kimdir? Zühtü ARSLAN. 1/1/1964 tarihinde Yozgat’ın Sorgun ilçesinde doğmuştur. İlk ve ortaöğrenimini Sorgun’da...
Cevaplar
1
Görüntüleme
23
  • Öneri Öneri
Turkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Yonetim Yapısı Hakkında Bilgi Turkiye Cumhuriyeti Yonetim Yapısı Hakkında Bilgi Turkiye Cumhuriyeti'nin Yonetim Yapısı TURKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ YONETİM YAPISI Turkiye Cumhuriyeti Devletinin Yonetim Yapısı: Turkiye Cumhuriyeti Devletinin yonetim yapısı; merkezi...
Cevaplar
1
Görüntüleme
9
  1. Konular

1. 1.281.595
  2. Mesajlar

1. 1.679.785
  3. Kullanıcılar

1. 31.864
  4. Son üye

Geri