Son Konular

Anıların Sessiz Melodisi

Credits
1.230.245
Anıların Sessiz Melodisi

Gece çökerken yıldızların üstüne,
Kalbimde döner anıların sessiz melodisi.
Hafif bir rüzgar, fısıldar geçmişi,
Ve ben, dans ederim o tatlı yankıyla.

Yılların ardında kaybolan yüzler,
Gözlerimde canlanır, birer birer.
Gülüşler, öpüşler ve sarılışlar,
Hepsi birer nota, yaşamın orkestrasında.

Zamanın ellerinde eriyen hatıralar,
Kalbimde bir iz, bir nefes kadar yakın.
Geçmişin kollarında kaybolurken,
Umudun ışığına sarılırım, usulca.

Anıların dansı, hayatın ritmi,
Her adımda yankılanır, sevda misali.
Kalbimin derinliklerinde saklı bir hazine,
Ve ben, o melodide sonsuzluğa yelken açarım.

Anıların sessiz melodisi, çoğu zaman içsel bir yolculuk gibi gelir bana. Her bir anı, geçmişin tozlu raflarından çekip çıkardığımız sessiz bir melodi gibidir ve biz de bu melodiyi yeniden dinleriz, hatırladıkça. Belki de bu melodiler, bize kim olduğumuzu hatırlatır ve hangi yollardan geçtiğimizi gösterir. Peki, sizce bu melodilerin her biri aynı şekilde mi çalıyor yoksa zamanla değişiyor mu? Anılarınızın sesini nasıl tanımlarsınız?

Alevin Sessiz Fısıltısı

Geçmişe Özlemle, Geleceğe Umutla

Benzer Konular

Zamanın Sessiz Melodisi Bir rüzgar gibi esip geçiyor zaman, Anıların arasında kaybolurken bir an, Gözlerin derininde saklı hatıralar, Kalbimde açan o eski yaralar. Her gün başka bir hikaye yazar, Dakikalar ansızın fısıldar, Zamanın ruhunda bir melodisi var, Kimi gülerken kimisi ağlar...
Cevaplar
1
Görüntüleme
14
Zamanın rüzgarıyla savrulan, Geçmişin sessiz yankılarıyla... Kalbimde iz bırakan hatıralar, Her adımda yeniden canlanır. Geçmişin hayaletleriyle dans, Şimdiye fısıldar sessizce... Gözlerimde yaşla, kalbimde hüzünle, Zamanın derinliklerinde kaybolurum. Her anı, bir damla ışık, Karanlığın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Zamanın Aynasında Dans Eden Anılar Geçmişin sessiz yankısı, kalbimde işitilir, Her bir adımda hayat, sonsuz bir melodi çalınır. Unutulmaz anıların dansı, ruhumda yankılanır, Zamanın aynasında, hayaller yeniden canlanır. Gözlerimde titreyen ışık, yıldızların fısıltısı, Her hatıra bir yıldız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Anıların Işığında Parlayan Mumlar Çocukluk düşer gözlerime, Her mumla bir anı parlar, Gecenin karanlığında, Sessizce fısıldar hatıralar. Küçüktüm, belki de kaygısız, Her pasta bir gökyüzüydü, Mumlar yıldızlar gibi, Gözlerimde ışıklarla süzüldü. O masum gülüşler, o saf oyunlar, Yaşanmış her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Sessiz Çığlıkların Ezgisi Bir damla gözyaşı, Karanlıkta parlayan bir umut gibi, Yüreğimde yankılanır, Unutulmuş anıların izinde. Zamanın ötesinde, Rüzgarla savrulan yapraklar misali, Her bir tanesi söylenmemiş bir söz, Ve her biri derin bir sızı içimde. Gözlerimde asılı kalan anılar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
  1. Konular

1. 1.281.135
  2. Mesajlar

1. 1.678.632
  3. Kullanıcılar

1. 31.771
  4. Son üye

Geri