Ankara Coca-Cola Fabrikası Nerede?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

Sahne Sanatları Hangi Alan?

T

Yeşil Mercimek İle Mercimek Çorbası Yapılır Mı?

<
T

theking

Ankara Coca-Cola Fabrikası Nerede? Ankara'da bulunan Coca-Cola fabrikası, Türkiye'nin başkenti olan Ankara'nın neresinde yer almaktadır? Fabrika, Ankara'nın sanayi alanında önemli bir merkezi olan Polatlı ilçesinde faaliyet göstermektedir. Polatlı, Ankara'ya yaklaşık 80 kilometre uzaklıkta bulunmaktadır. Coca-Cola fabrikası, Polatlı Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunmaktadır. Bu bölge, Ankara'nın sanayi ve üretim sektöründe önde gelen bir noktasıdır. Ankara Coca-Cola fabrikasının konumu, lojistik açıdan da avantaj sağlamaktadır. Fabrika, Ankara'nın tüm bölgelerine kolaylıkla ulaşım imkanı sunmaktadır.
İçindekiler

1. Ankara Coca-Cola Fabrikası Nerede?

Ankara Coca-Cola Fabrikası, Türkiye'nin başkenti Ankara'da bulunmaktadır. Fabrika, Ankara'nın X bölgesinde konumlanmıştır.

2. Coca-Cola Fabrikası Ankara'da Hangi İlçede Bulunur?

Coca-Cola Fabrikası, Ankara'da X ilçesinde yer almaktadır. Bu ilçe, Ankara'nın merkezine yakın bir konumda bulunmaktadır.

3. Ankara'daki Coca-Cola Fabrikası Kaç Metrekarelik Bir Alana Sahiptir?

Ankara'daki Coca-Cola Fabrikası, toplamda X metrekarelik bir alana sahiptir. Bu geniş alanda üretim ve depolama faaliyetleri gerçekleştirilmektedir.

4. Coca-Cola Fabrikası Ankara'da Ne Zaman Kurulmuştur?

Ankara'daki Coca-Cola Fabrikası, X tarihinde kurulmuştur. Yıllardır Ankara ve çevre illere Coca-Cola üretimi yapmaktadır.

5. Ankara Coca-Cola Fabrikası'nda Kaç Kişi Çalışmaktadır?

Ankara Coca-Cola Fabrikası'nda X sayıda çalışan bulunmaktadır. Bu çalışanlar, üretim, lojistik, yönetim ve diğer departmanlarda görev yapmaktadır.

6. Coca-Cola Fabrikası Ankara'da Hangi Ürünleri Üretmektedir?

Coca-Cola Fabrikası Ankara'da, Coca-Cola markasına ait çeşitli içeceklerin üretimini gerçekleştirmektedir. Bu içecekler arasında Coca-Cola, Fanta, Sprite ve diğer markalara ait ürünler bulunmaktadır.

7. Ankara Coca-Cola Fabrikası'nda Üretim Kapasitesi Ne Kadardır?

Ankara Coca-Cola Fabrikası, yıllık olarak X ton üretim kapasitesine sahiptir. Bu kapasite, talebe göre artırılabilmektedir.

8. Coca-Cola Fabrikası Ankara'da Hangi Teknolojileri Kullanmaktadır?

Ankara Coca-Cola Fabrikası, son teknoloji üretim ekipmanları ve süreçleri kullanmaktadır. Üretim sürecinde otomasyon ve ileri teknolojiler kullanılarak kaliteli ürünler elde edilmektedir.

9. Ankara'daki Coca-Cola Fabrikası'na Nasıl Ulaşabilirim?

Ankara'daki Coca-Cola Fabrikası'na ulaşmak için X ulaşım aracını kullanabilirsiniz. Fabrika, şehir merkezine yakın bir konumda bulunmaktadır ve kolaylıkla ulaşılabilir.

10. Coca-Cola Fabrikası Ankara'da Hangi Özelliklere Sahiptir?

Coca-Cola Fabrikası Ankara'da, modern bir tesis olup çevreye duyarlılık ve sürdürülebilirlik ilkelerine uygun olarak faaliyet göstermektedir. Fabrika, enerji verimliliği ve atık yönetimi konularında da önemli çalışmalara imza atmaktadır.

11. Ankara Coca-Cola Fabrikası'nda Geri Dönüşüm Faaliyetleri Yapılıyor mu?

Ankara Coca-Cola Fabrikası, geri dönüşüm faaliyetlerine önem veren bir tesis olarak bilinmektedir. Fabrika, ambalaj atıklarının geri dönüşümü ve yeniden kullanımı konusunda çalışmalar yapmaktadır.

12. Coca-Cola Fabrikası Ankara'da Hangi Sertifikalara Sahiptir?

Coca-Cola Fabrikası Ankara'da, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi gibi uluslararası sertifikalara sahiptir. Bu sertifikalar, fabrikanın kalite ve çevre performansını belgelemektedir.

13. Ankara Coca-Cola Fabrikası'nda İş Başvurusu Nasıl Yapabilirim?

Ankara Coca-Cola Fabrikası'nda çalışmak isterseniz, Coca-Cola Türkiye'nin resmi internet sitesi üzerinden iş başvurusu yapabilirsiniz. İş başvurusu süreci ve gereklilikler hakkında detaylı bilgiye web sitesinden ulaşabilirsiniz.

14. Coca-Cola Fabrikası Ankara'da Ziyaret Edilebilir mi?

Coca-Cola Fabrikası Ankara'da, düzenli olarak fabrika turları düzenlemektedir. Bu turlarda, fabrikanın üretim süreçleri ve tesisin işleyişi hakkında bilgi alabilirsiniz. Ziyaret saatleri ve rezervasyon detayları için fabrikanın resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

15. Ankara Coca-Cola Fabrikası'nda Hangi İçeceklerin Üretimi Yapılmaktadır?

Ankara Coca-Cola Fabrikası'nda Coca-Cola, Fanta, Sprite, Powerade ve diğer Coca-Cola markalarına ait içeceklerin üretimi yapılmaktadır. Fabrika, çeşitli ambalaj tiplerinde ve boyutlarda ürünler üretmektedir.

16. Coca-Cola Fabrikası Ankara'da Kaç Yıldır Faaliyet Göstermektedir?

Coca-Cola Fabrikası Ankara'da X yıldır faaliyet göstermektedir. Bu süre boyunca Ankara ve çevre illere Coca-Cola üretimi yapmaktadır.

17. Ankara'daki Coca-Cola Fabrikası'nda Hangi İstihdam Olanakları Bulunmaktadır?

Ankara'daki Coca-Cola Fabrikası'nda üretim, lojistik, mühendislik, yönetim, satış ve pazarlama gibi farklı departmanlarda istihdam olanakları bulunmaktadır. Fabrika, çeşitli pozisyonlarda çalışanlara iş imkanı sağlamaktadır.

18. Coca-Cola Fabrikası Ankara'da Hangi Sosyal Sorumluluk Projelerine Destek Vermektedir?

Coca-Cola Fabrikası Ankara'da, çevre koruma, eğitim, gençlik ve kadın girişimciliği gibi sosyal sorumluluk projelerine destek vermektedir. Bu projeler kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlenmekte ve topluma katkı sağlanmaktadır.

19. Ankara Coca-Cola Fabrikası'nda Çalışmak İçin Hangi Niteliklere Sahip Olmak Gerekmektedir?

Ankara Coca-Cola Fabrikası'nda çalışmak için genellikle ilgili alanda eğitim veya deneyim gerekmektedir. Ayrıca iletişim becerileri, takım çalışması yeteneği ve problem çözme becerileri gibi nitelikler de önemlidir. İş başvurusu yaparken bu niteliklere sahip olduğunuzu vurgulamak önemlidir.

Adres: Akyurt, Ankara
Kuruluş Yılı: 1964
Üretim Kapasitesi: 1.5 milyon litre/gün
Çalışan Sayısı: 500+
Ürünler: Coca-Cola, Fanta, Sprite, Cappy

Üretim: İçecek üretimi, şişeleme ve paketleme faaliyetleri gerçekleştirilmektedir.
Çevre Dostu: Fabrika, sürdürülebilirlik ve enerji verimliliği konularında çalışmalar yapmaktadır.
Tesisler: Üretim tesisleri, depolar, ofisler ve sosyal alanlardan oluşmaktadır.
Lojistik: Ankara'nın merkezinde yer alması, dağıtım ağını kolaylaştırmaktadır.
İstihdam: Ankara ve çevresindeki işsizlik oranına olumlu katkı sağlamaktadır.

T

Sahne Sanatları Hangi Alan?

T

Yeşil Mercimek İle Mercimek Çorbası Yapılır Mı?

Geri
Üst Alt