Son Konular

• SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ

Değerli Forum Üyeleri,

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 87. yıl dönümünde (10 Kasım 1938), minnet ve rahmetle anıyoruz.

SAAT: 09:05

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

Ruhu Şad Olsun.

10 Kasım 2025 | [ ForumSitesi.Com.TR / Yönetim Ekibi]

Ankara'da 3 kişi tarafından darbedilen adamdan acı haber

Puan 38
Çözümler 0
habercihaberci doğrulanmış üyedir.
Ankara'da 3 kişi tarafından darbedilen adamdan acı haber

Altındağ ilçesinde 79 yaşındaki Erol Çetin, evine giren 3 kişi tarafından 30 Ekim tarihinde darbedilip gasba uğradı. Ağır yaralanan Çetin, tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybetti.

6911e0c49a53d888__w1200xh648.jpg

6911e0c050e51329__w1200xh672.jpg

6911e0c027af8171__w1200xh679.jpg

30 Ekim tarihinde Ankara'nın Altındağ ilçesi Kale Mahallesi Altıntaş Sokak'ta tek başına yaşayan Erol Çetin'in evine giren 3 kişi, para istedi.

Çetin'in parası olmadığını söylemesi üzerine şahıslar, yaşlı adamı 'başından' darbetti.

Polis ekiplerince yapılan kamera incelemelerinde, şüphelilerin M.Ç. , E.D. ve R.A. olduğu tespit edildi.

YAŞLARI KÜÇÜK

Zanlılar gözaltına alınarak ifadelerinde suçu kabul etti. Yaşları küçük olan 2 şüpheli Çocuk Şube Müdürlüğüne, R.A. ise Gasp Büro Amirliğine teslim edildi.

HAYATINI KAYBETTİ

Mahkemeye sevk edilen R.A.,'gasp'suçundan tutuklandı.

Beyin kanaması şüphesiyle Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan Erol Çetin ise dün hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

"KİMSESİ YOKTU"

Çetin'i mahalleli olarak çok sevdiklerini ifade eden Serdar Altundağ, "Yardıma muhtaç bir insandı, kimsesi yoktu. Emekli maaşıyla geçiniyordu, bekar evi vardı. Sosyal yardımlarla da geçiniyordu. Elimizden geldiği kadar yardım ediyorduk. Mesela ekmeği, suyu karşılıyorduk.

Ama ücretini veriyordu, öyle bağış olarak kabul etmiyordu. Biz gece vakti yattığımız için ancak sabahleyin öğrenebildik. Polisleri olay yerinde görünce sorduk, bir olay mı vardı diye.

Onlar da 'Erol Dede'nin evine hırsızlar girdi, Erol Dede'yi darbettiler, ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırdılar' dedi. Hatta ben üzüldüm. Bir ağabeyimiz var, yardım kuruluşunda görevli. O ağabeye mesaj gönderdim belki yardımcı olurlar diye. Onlar da olayı takip etti, bir şey olursa haberleşelim diye.

Öğrenince dün onlara haber ettik. Eğer burada bir yakını olsaydı muhakkak haberimiz olurdu. Çünkü burada biz birbirimizi tanıyoruz. Cenazesini kimse olmadığı için getirmezler buraya."dedi.

1. Konular

1. 1.284.044
  2. Mesajlar

1. 1.687.141
  3. Kullanıcılar

1. 32.590
  4. Son üye

Geri
Üst Alt