haberci
Meraklı Üye
Ankara'da inşaatta yük asansörü kırıldı: 2 işçi hayatını kaybetti
Mamak ilçesinde yapımı süren 15 katlı apartmanda yük asansörünün ikiye ayrılması sonucu iki kuzen yaşamını yitirdi.
Ankara'nın Mamak ilçesi Ege Mahallesi'nde bu sabah saat 07.30 civarında, inşaat halindeki 15 katlı bir apartmanda yük asansörü bilinmeyen bir nedenle ortadan ikiye ayrıldı. O sırada asansörde bulunan E.A. (36) ve N.A. (19) kuzenler ağır yaralandı.
Olayın ardından belediye ekipleri, inşaat çalışmalarını durdurarak çevrede güvenlik önlemleri aldı.
2 İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ
Düşmenin ardından ağır yaralanan iki kuzen, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Cenazeleri, çalışmaların tamamlanmasının ardından Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.
Olayla ilgili olarak polis ve ilgili ekipler tarafından incelemelerin devam ettiği öğrenildi.
İŞÇİLERDEN BİRİNİN CENAZESİ DEFNEDİLDİ
Cenazeleri aileleri tarafından teslim alınan Emrah Akbay için Elmadağ'da
yer alan Tokluoğlu Camisi'nde ikindi namazını müteakip cenaze namazı
kılındı. Akbay'ın naaşı namazın ardından gözyaşları arasında toprağa
verildi.
Vefat eden Nedim Akbay'ın çalışmak için Ankara'ya geldiği öğrenildi
Hayatı kaybeden Nedim Akbay'ın ise çalışmak için 4 ay önce
memleketi Ağrı'dan Ankara'ya kuzeninin yanına geldiği öğrenildi.
19
yaşındaki işçinin yarın memleketi Ağrı Patnos'ta defnedileceği
belirtildi.
Mamak ilçesinde yapımı süren 15 katlı apartmanda yük asansörünün ikiye ayrılması sonucu iki kuzen yaşamını yitirdi.

Ankara'nın Mamak ilçesi Ege Mahallesi'nde bu sabah saat 07.30 civarında, inşaat halindeki 15 katlı bir apartmanda yük asansörü bilinmeyen bir nedenle ortadan ikiye ayrıldı. O sırada asansörde bulunan E.A. (36) ve N.A. (19) kuzenler ağır yaralandı.
Olayın ardından belediye ekipleri, inşaat çalışmalarını durdurarak çevrede güvenlik önlemleri aldı.
2 İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ
Düşmenin ardından ağır yaralanan iki kuzen, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Cenazeleri, çalışmaların tamamlanmasının ardından Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.
Olayla ilgili olarak polis ve ilgili ekipler tarafından incelemelerin devam ettiği öğrenildi.
İŞÇİLERDEN BİRİNİN CENAZESİ DEFNEDİLDİ
Cenazeleri aileleri tarafından teslim alınan Emrah Akbay için Elmadağ'da
yer alan Tokluoğlu Camisi'nde ikindi namazını müteakip cenaze namazı
kılındı. Akbay'ın naaşı namazın ardından gözyaşları arasında toprağa
verildi.
Vefat eden Nedim Akbay'ın çalışmak için Ankara'ya geldiği öğrenildi
Hayatı kaybeden Nedim Akbay'ın ise çalışmak için 4 ay önce
memleketi Ağrı'dan Ankara'ya kuzeninin yanına geldiği öğrenildi.
19
yaşındaki işçinin yarın memleketi Ağrı Patnos'ta defnedileceği
belirtildi.