Son Konular

Ankara'da Öğrenciler Karnelerini Aldı

Credits
1.234.998
ankara-da-ogrencilerin-karne-heyecani-18768932_amp.jpg

Ankara'da eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte öğrenciler, karne heyecanını yaşadı. Ankara Valisi Vasip Şahin, Keçiören Kocatepe İlkokulu'nda öğrencilerle bir araya gelerek bu mutlu anlarında onlara eşlik etti.

Ülke genelinde milyonlarca okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencisi, karnelerini alarak yaz tatiline girdi. Ankara'daki okullarda da karne dağıtımı heyecanı doruktaydı. Vali Şahin, Keçiören Kocatepe İlkokulu'nda öğrencilerle buluştu, sınıfları dolaşarak karnelerini ve başarı belgelerini takdim etti, hatıra fotoğrafları çektirdi.

Vali Şahin, karne töreninde yaptığı konuşmada, "Ankara genelinde 3 bin 343 okulumuzda, 81 bin öğretmenimizle 1 milyon 120 bin öğrencimize eğitim hizmeti sunduk. Önümüzdeki yıllar için tüm öğrencilere başarılar diliyorum. Öğretmenlerimize fedakarlıkları için teşekkür ediyor ve velilere de çocuklarını destekledikleri için minnettarım. Eğitim ve öğretim faaliyetimiz, öğrencilerimizi yeni bilgiler ve tecrübelerle donatarak devam edecek." şeklinde konuştu.

6 Yıldır Firari Şüpheli Aydın'da Yakalandı

Benzer Konular

Ankara'da eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte öğrenciler, karne heyecanını yaşadılar. Vali Vasip Şahin, Keçiören Kocatepe İlkokulu'nda öğrencilerle bir araya gelerek bu mutlu anlarında onlara eşlik etti. Yurt genelinde milyonlarca okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencisi, yaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Ankara Valisi Vasip Şahin, Keçiören Kocatepe İlkokulu'nda düzenlenen karne dağıtım töreninde yer aldı. Vali Şahin, öğrencilere karnelerini takdim ettikten sonra yaptığı açıklamalarda tüm öğrencilere başarılar diledi. Ankara genelinde olduğu gibi 2024-2025 eğitim ve öğretim sezonunun da sona...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
**Erzurum, Kars, Ardahan, Erzincan, Tunceli ve Ağrı'da Öğrenciler Karnelerini Aldı** Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız ile Aziziye ilçesine bağlı Başçakmak Mahallesi'ndeki Başçakmak İlk ve Ortaokulu'nda öğrencilere karne dağıtım törenine katıldı. Vali, çeşitli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremler, özellikle Kahramanmaraş'ı etkileyerek "asrın felaketi" olarak adlandırıldı. Bu afetin etkisi altında kalan Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya, Adıyaman ve Kilis gibi şehirlerde öğrenciler karnelerini almaya hak kazandı. Gaziantep'te, 2024-2025...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
Ankara Valisi Vasip Şahin, Öğrencilere Karne Dağıttı Ankara'da eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte Vali Vasip Şahin, bir okulu ziyaret ederek öğrencilere karnelerini dağıttı. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ilk ve ortaöğretim öğrencileri için son ders zili bugün çaldı. Vali Şahin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
  1. Konular

1. 1.281.380
  2. Mesajlar

1. 1.679.223
  3. Kullanıcılar

1. 31.808
  4. Son üye

Geri