haberci
Efsanevi Üye

Ankara'da eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte öğrenciler, karne heyecanını yaşadı. Ankara Valisi Vasip Şahin, Keçiören Kocatepe İlkokulu'nda öğrencilerle bir araya gelerek bu mutlu anlarında onlara eşlik etti.
Ülke genelinde milyonlarca okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencisi, karnelerini alarak yaz tatiline girdi. Ankara'daki okullarda da karne dağıtımı heyecanı doruktaydı. Vali Şahin, Keçiören Kocatepe İlkokulu'nda öğrencilerle buluştu, sınıfları dolaşarak karnelerini ve başarı belgelerini takdim etti, hatıra fotoğrafları çektirdi.
Vali Şahin, karne töreninde yaptığı konuşmada, "Ankara genelinde 3 bin 343 okulumuzda, 81 bin öğretmenimizle 1 milyon 120 bin öğrencimize eğitim hizmeti sunduk. Önümüzdeki yıllar için tüm öğrencilere başarılar diliyorum. Öğretmenlerimize fedakarlıkları için teşekkür ediyor ve velilere de çocuklarını destekledikleri için minnettarım. Eğitim ve öğretim faaliyetimiz, öğrencilerimizi yeni bilgiler ve tecrübelerle donatarak devam edecek." şeklinde konuştu.