Ankara'da Şok Ceset Bulundu: Apartman Sakinlerini Sarsan Vahşi Olay

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.226.219
ankara-da-bebek-cesedinin-bulundugu-apartmand-18784597_amp.jpg

Ankara'da 2 hafta önce cezaevine giren bir kadının evinde bulunan 2 aylık bebek cesedi, apartman sakinlerinde endişe yarattı.

Olay, dün akşam Etimesgut ilçesinde meydana geldi. Gelen bilgilere göre, uyuşturucu suçundan cezaevinde olan G.İ.'nin ailesi, kızlarının yaşadığı daireyi temizlemeye karar verdi. Evde yapılan çalışmalar sırasında G.İ.'nin 12 yaşındaki oğlu E.E., derin dondurucuda bebek cesedini buldu. Durumun bildirilmesi üzerine dede A.Ç., 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede, 2 aylık erkek bebeğin hayatını kaybettiğini tespit etti. Bebeğin ölüm nedeninin belirlenmesi için cenaze Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Bebeğin kimliği henüz açıklanmazken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

"Bu olay beni derinden etkiledi"

Apartmanda yaşayan bir kişi, olayın ardından korku içinde olduğunu dile getirerek, "Bu olay beni çok etkiledi. Binamızda bu tür bir şeyle karşılaşmak beni ürküttü. Hayatımda hiçbir zaman karakola gitmek zorunda kalmamıştım. Apartmanımız için çok üzücü bir durumdu. Bu olay nedeniyle endişeli hissediyorum. Yıllardır burada yaşıyoruz ve böyle bir şeyle ilk kez karşılaştık. Gece uyuyamadım, içim huzursuz. Komşumuzla pek fazla ilişkimiz olmamıştı. Alt katta oturduğu için pek görüşmüyorduk. Herhangi bir şeyden şüphelenmemiştik" şeklinde konuştu. - ANKARA

İETT Otobüsünde Çıkan Yangına Vatandaşlar Anında Müdahale Etti

"Yetenek Sizsiniz'in Jüri Kadrosu Kimlerden Oluşuyor?"

1. Konular

1. 1.280.849
  2. Mesajlar

1. 1.677.946
  3. Kullanıcılar

1. 31.722
  4. Son üye

Geri
Üst Alt