- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 1.765
- Meslek
- Webmaster
Anker marka hangi ülkenin?
Anker, 2011 yılında Steven Yang tarafından kurulan Anker Innovations bünyesindeki Powerbank, Şarj kabloları ve Kablosuz hoparlörler markasıdır. Şirket bilgisayar ve mobil çevre birimleri ile akıllı şarj teknolojileri üretmektedir.
Anker kulaklık kaliteli mi?
Kulaklığın ses kalitesi fena değil, bass tatmin edici olmayabilir fakat temiz bir ses kalitesi var.Telefona bağlanmada herhangi bir gecikme ya da sorun yaşamadım. 7 saat kesintisiz müzik dinleme vaad ediyor, tam olarak deneyemesem de ortalama 6 saat kullanım sonrası hala şarjı vardı kulaklığın.
Anker Soundcore nasıl bir marka?
kulakliklari oldukca kaliteli ve saglamdir. şarj kablolarının orijinal muadillerinden çok daha kaliteli olduğu marka. soundcore pro 25w bluetooth hoparlörünü hepsiburada'dan 299tl'ye aldım.muazzam bir alet,ses kalitesi beklediğimden iyi.sadece basları biraz yüksek,onu da ekolayzırdan ayarlıyorsunuz.
Anker Çin malı mi?
ABD'li aksesuar markası Anker, Türkiye pazarında hedef büyüttü. İlk etapta satış ağını geliştirip mağaza açmayı planlayan marka uzun vadede ise üretimi düşünüyor. Aksesuar teknolojik cihazların vazgeçilmez bir parçası oldu.
Anker nerede üretiliyor?
almanya'da üretilen bir bira markası. özellikle refrakter amaçlı dökülen veya püskürtülen betonun ekürisi. betonun atılacağı yere önce atılacak betonun kalınlığına göre seçilmiş anker kaynatılır, sonra üzerine beton atılır. bir nevi inşaatlardaki demirin yerini tutar.
Anker robot süpürge hangi ülkenin malı?
Eufy, 2016 yılında Anker Technology Ltd. bünyesinde üretilen robot süpürge markasıdır. Lazer güdümlü robotik elektrikli süpürgelerden kablosuz güvenlik sistemlerine kadar ürünler tasarlanmaktadır. Anker Technology Ltd. Çin merkezlidir ve ürünlerini Çin'de üretmektedir.
sırası ile gojira, sufle ve mark eliyahu dinledim. muhteşem bir tiz/bas dengesi var. ses youtube.com'dan dinlerken bile çok tatmin edici, spotify'da harika, . flac ile rüya gibi. 10 euroluk bir kulaklıktan bahsediyoruz; muhteşem bir fiyat performans ürünü diyebilirim. kesinlikle tavsiye ediyorum.
Anker Soundcore r100 iyi mi?
Gayet iyi yorumlarına bakabilirsiniz. Mikrofon çok iyi. Ses kalitesi fiyatına göre iyidir. Hatta biri vardı 600TL'lik kulaklıkla kıyaslıyordu.
Soundcore ne demek?
Anker soundcore kablosuz kulaklık, melodilerin ritmini yakalamanızı sağlayan yeni nesil bir donanımdır. Cep telefonu, PC ve TV gibi kaynaklara bluetooth aracılığıyla senkronize edebileceğiniz cihazlar, her ortamda müzik keyfi yaşamanıza olanak sağlar.
EUFY hangi ülkenin markası?
Anker ne demek?
İçinde demir karbonat bulunan ve havada esmerleşen dolomi türü.
Anker EUFY nerede üretiliyor?