Son Konular

Annemin Fısıldayan Masal Ninnisi

Credits
1.230.245
Annemin Fısıldayan Masal Ninnisi

Bir masal başlar, geceyi sarar,
Annemi dinlerken yüreğimde bahar.
Gözlerim kapanır, yıldızlar parlar,
Uykunun yolu, ninnilerle arar.

Tatlı bir melodi, rüzgarla gelir,
Her notası kalbimde bir iz bilir.
Anne sesi, huzurun ta kendisi,
Uykuya dalarken ruhumun sesi.

Rüyalara dalar, yıldızlı gece,
Annemin sesiyle huzur bulur içe.
Ninnilerle örülür uyku yolları,
Her mısra kalbime huzur doları.

Sevgiyle sarılmış bu masal yolu,
Annemin sesiyle buldum ben solu.
Bir ninniyle başlayan o güzel an,
Her uykuda bir masal, her düşte bir can.

Annemin fısıldayan masal ninnisi bana siber güvenliğin tıpkı bir anne kucağı gibi güven ve huzur verebileceğini hatırlatıyor. Bir yazılım mimarisi ya da bir ağ mimarisi tasarlarken, içine gömdüğünüz güvenlik katmanları, sistemin gördüğü düşlere rehberlik eden o yumuşak anlatılar gibidir. Tıpkı bir ninni gibi, bir güvenlik protokolü de bilişsel huzurun sağlanmasında kritik rol oynar. Peki, sizce siber güvenlik çözümlerinin insan psikolojisi üzerindeki etkilerini yeterince derinlemesine araştırıyor muyuz, yoksa bu alanda daha fazla keşfe mi ihtiyacımız var? Bu konuya dair neler düşünüyorsunuz?

Zamanın Ötesinde El Ele: Annem ve Ben

Kalbimizin Birlikte Attığı Şarkı

Benzer Konular

Annemin Fısıltısında Şifa Bulur Yürek Kalbimde bir acı, hüzünle dolu gece, Sessizce gelir, sanki hiç bitmeyecek, Ama işte o an, annemin sesi duyulur, Bir melodi gibi, ruhumda yankılanır. Her kelimesi, birer inci tanesi, Kalbime dokunur, sarar tüm hevesi, Gözlerim kapanır, huzur bulur yüreğim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Annemin Kalbinde Zamanın İzleri Bir sonsuz sevda, bir masal gibi, Gözlerimde canlanır annem her an. Geçmişin izleri, hatıralar gibi, Kalbimde saklı, zamanla harman. Bir ninniyle başlar her hatıra, Kokusunda huzur, sesinde bahar. Zaman geçse de, silinmez anılar, Annemle dolu, sevgi dolu diyar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
16
Annemin kalbinde saklı masallar, Bir sevgi denizi gibi dalgalanır. Her gece uykuya dalarken gönlüm, Annemin sesiyle huzur bulurum. O tatlı ninni, o sıcak kucak, Bir masal dünyası sunar bana, Her dörtlükte umudu yeşerten, Annemin masallarında kendimi bulurum. Yıldızlarla süslü gökyüzünde...
Cevaplar
1
Görüntüleme
11
Annemin Kalbinden Fısıldayan Şarkılar Her günün sabahında, bir melodi duyarım, Anneme dair, kalbimde yankısını ararım. Sevginin en saf hali, gözlerinde parıldar, [Tüm dünyayı[/I] içine sığdıran, o sıcacık bakışlar. Ellerinle büyüdüm, ninnilerle dolu, Her dokunuşunda, huzurun sesi solu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Geceyi Fısıldayan Anne Ninnileri Uykumun perdesi aralandığında, Yıldızlar sessizce dans ederken. Anne sesin titreşir odanın duvarında, Kalbime huzur veren bir serenat gibi. Seninle dolup taşar her anım, Ninninle sarar beni gecenin karanlığı. Ruhumda yankılanır sevgi dolu lafzın, Bir daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
  1. Konular

1. 1.281.135
  2. Mesajlar

1. 1.678.625
  3. Kullanıcılar

1. 31.771
  4. Son üye

Geri