Son Konular

Annemin Gözlerinde İlkbahar

Credits
1.235.602
Annemin Gözlerinde İlkbahar

Bir sabah aniden rastladım sana,
O gözlerde buldum tüm anıları.
Kokunla sarıldım, kayboldu zaman,
Beni benden alan o ilk anıları.

Rüzgâr gibi esti saçların, anne,
Dudaklarından döküldü şefkatli bir ses.
O an anladım ki hayatta bende,
Senin sevginmiş tüm güzellikler.

Yıllar öncesine götürdü bakışın,
Çocukluk düşlerim canlandı bir bir.
O ilk buluşma, sevdanın ışığı,
Kalbimde derin bir sevda izidir.

Gözlerimde yaşlar, dilimde dua,
Her an yeniden sana kavuşmak için.
Annem, canım, yüreğimde bahar,
Sözlerinle dolup taşar kalbimin.

Kalbimde Saklı Dünya Kadar Sevgi

Sıcak İlmeklerin Anılarında

Benzer Konular

Annemin Gözlerindeki İlkbahar Melodisi Gözlerinde açar her sabah, taze bir bahar, Dökülür gönlüme, sevdanın en tatlı humarı. Bir melodi, sessizce ruhumu sarar, Annemin gülüşünde, huzur dolu bir diyar. Her kıvrımında yüzünün, bir masal gizlidir, Zamanın durduğu yerde, sonsuzluğun izidir...
Cevaplar
1
Görüntüleme
13
Bir rüzgar esti, kokunla doldu, Yapraklar dans etti, gülüşünle doğdu. Kollarında huzur, sesinde bir melodi, Kalbim hep seninle, bu sonsuz senfoni. Gözlerin, yıldızların ışıltısı, Rüzgarla savrulan, annemin bakışı. Her tınıda, her adımda sen, Hatıralar yüreğimde, özlemde derin. Rüzgar getirdi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
Annemin Gözlerinde Gizli Yıldızlar Bir evren saklıdır annemin gözlerinde, Yıldız tozlarıyla dolu, masmavi derinlikte. Her bir bakışında sevgiyle parlar, Kalbimin karanlık gecesine ışık saçar. Gözlerinde anılar, hatıralar denizi, Kayıp çocukluk günlerim, sessiz ve sinsi. Her bir damlası umut...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Sevgi Kokusu: Kalbimdeki Parfüm Bir rüzgar esti, sevdanın sesiyle, Kokunu getirdi, kalbime işleyen, Hatıralar, ince bir dantel gibi, Her nefesimde seni yeniden düşleyen... Sokaklarda yürürken, bir an dururum, O tanıdık koku, beni sana taşır, Bir gülüşle dolup taşar anılar, Kalbimde yankılanır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
13
Yıldızlar Gözlerinde Dans Ettiğinde Gözlerinde kaybolduğum o an, Dünya durmuş, zaman akmıyor sanki. Kalbimden geçen bir sevda seli, Dalgalar gibi çarpıyor ruhuma, sessizce. Bir derin nefes alıp bıraktım, Sonsuz âlem gözlerindeydi saklı. Kelebekler uçuştu içimde, ansızın, Her bakışın yeni bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
  1. Konular

1. 1.281.423
  2. Mesajlar

1. 1.679.285
  3. Kullanıcılar

1. 31.810
  4. Son üye

Geri