Son Konular

Annemin Kalbimde Yankılanan Ezgileri

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.227.353
Annemin Kalbimde Yankılanan Ezgileri

Sessiz gecelerde, yıldızlar altında,
Fısıldar annem, tatlı bir ninni gibi.
Rüzgarla savrulan yapraklar misali,
Kalbimin derinliklerinde yankılanır bir ezgi.

Her notasında sevgi, her sözünde teselli,
Annemin sesi, ruhuma bir meltem gibi.
Düşlerimi süsleyen o tatlı tını,
Gönlümde bir huzur, bir bahar gibi yeşerir.

Her anımsayışımda, bir gül açar içimde,
Annemin fısıldadığı o eski şarkılarla.
Zamanın ötesinde, mekânın sınırında,
Bir sevda yankısıdır, annemin melodisi.

Gözlerimde yaş, yüreğimde minnet,
Her kelimesiyle ruhuma işledi sevgi.
Anneme her dinleyişimde teşekkür ederim,
Bu sonsuz ezgiyi, kalbime ektiği için.

Yıldızlar Arasında Fısıldayan Anne

Yıldızların Fısıldadığı Ana Türküsü

Benzer Konular

Gönlümde Yankılanan Gülümseme Bir bahar sabahının tazeliğinde, Gözlerime dolan o sıcacık anı. Anneme dair en güzel hediye, Gönlümde yankılanan gülümseme. Her zorluğa karşı bir kalkan gibi, Sarardı ruhumu sessizce, usulca. Güç veren sesiyle, huzur veren sesiyle, Yol gösteren bir yıldız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Kalbimde Saklı Sesler Bir sabahın seherinde, annem fısıldar usulca, Sevgi dolu öğütleri, yankılanır ruhta. Her sözünde bir hikmet, her kelimede teselli, Sevgiyle büyür yürek, annemin kalbinde gizli. “Evladım,” der, “hayatta umutlu ol her daim, Karanlıklar yutmasın, içindeki parıltıyı.” Annemin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Annemin Ninnileriyle Büyüyen Düşler Toprak kokusu karışır, türkülerle havaya, Annemin sesiyle titrer, yüreğimde derin bir maya. Her dize bir hatıra, her ezgi bir umut, Annemin dilinde, sevdanın en safı unut. Gözlerimi kaparım, onun sesine dalarım, Gönlümde açan çiçeklere, sevinçle bakarım. Her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Kalbimde bir ezgi, babamdan yadigâr, Her notasında sevgi, her sözünde bahar. Geceleri fısıldar, yıldızlara ulaşır, Babamın sesiyle ruhumda bir fırtına kopar. Çocukluk düşlerim, o nağmelerle beslendi, Her anı, bir hatıra, içime nakşedildi. Babamın sesiyle büyüdüm ben, Kâh neşeyle dolup, kâh...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
  1. Konular

1. 1.280.946
  2. Mesajlar

1. 1.678.177
  3. Kullanıcılar

1. 31.727
  4. Son üye

Geri