Son Konular

Annemin Masal Bahçesi

Credits
1.238.184
Annemin Masal Bahçesi

Bir varmış, bir yokmuş,
Zamanın sonsuz kollarında,
Annemin masal diyarında,
Hayallerin içinde dolanırmış.

Gökyüzü mavi tülbent,
Yıldızlar gecenin iğneleri,
Annemin sesi o tatlı nağme,
Kulağımda yankılanırmış.

Bir bahar rüzgarı hafif,
Çiçeklerin kokusu baş döndüren,
Annemin şefkatiyle sarmalanmış,
Her masal, her renk, yeniden yeşeren.

O masal diyarında büyüdüm ben,
Rüyalarımın kanatlarında süzülen,
Annemin kalbi, o masal bahçesi,
Hep var olacak, her zaman, her dem.

Yağmurun Fısıldadığı Anne Sevgisi

Mevsimlerin Renginde Aşkın İzleri

Benzer Konular

Annemin Kalbindeki Masal Kitapları Bir masal gibidir, annemin kalbi, Her sayfası sevgiyle dolu bir hazine, Hayallerin büyüdüğü o diyarında, Küçük bir çocuk, kendini bulur daima. Gece yıldızlarıyla süslü sayfalar, Geceleri fısıldar en tatlı rüyalar, O sıcak kucakta, huzur ve neşe, Annelerin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Sessiz bir sabahın kollarında, Gökyüzü huzurla uyanırken, Annemin fısıldadığı düşler var, Kalbimde yankılanan, sevgiyle. Rüzgar usulca eserken, Kuşlar uykudan göz kırparken, Annemin dokunuşu gelir aklıma, Bir annenin şefkatiyle sarmalanmış. Gözlerimi kapadığım an, Sabahın sessizliği dile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Annemin Sevgi Bahçesi [Dörtlük 1] Bir sabah rüzgarı gibi, huzurla dolu, Anneme bağlı, gönlümde yerin... Her rengin en güzeli, onun dokunuşu, Kalbime düşen sevdan, bir annenin sevgisi. [Dörtlük 2] Gözlerinde parlayan, yıldızlar misali, Gecemin karanlığında yol gösteren ışık. Ellerinde güller...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Anneannemin sesiyle, gecenin sessizliğinde, Düşler kurardım ben, yıldızlarla dans eden. Her kelimesiyle umut, her hecesinde sevda, Anneannemin masalları, ruhuma işleyen. Bir varmış bir yokmuş derken, gözlerim kapanır, Sıcacık kollarında, huzurla dolardı içim. Her hikaye bir ders, her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
13
S
Bir Masal Dinlemiştim Bir masal dinlemiştim çocukken Yani henüz daha ermemişken rüştüne Bir masal dinlemiştim Yeditepe üstüne Güneşin bir başka doğuşu varmış burda Bir başka batışı... Kralları, kraliçeleri varmış buranın Köşkleri, sarayları varmış Aşkları varmış anlatılacak Söylenecek şarkıları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
SoruCevap
S
  1. Konular

1. 1.281.589
  2. Mesajlar

1. 1.679.637
  3. Kullanıcılar

1. 31.832