Son Konular

Annemin Sandığındaki Saklı Zamanlar

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.229.227
Annemin Sandığındaki Saklı Zamanlar

Bir zamanlar annemin sandığı vardı,
Anılarla dolu, neler saklardı.
Her bir köşesi sevgiyle örülmüş,
Yılların izleri üstüne sürülmüş.

Açtığımda sandığın kapağını ağırdan,
Duygular dökülürdü, gözlerinden arta kalan.
Her bir parça, bir hikaye fısıldar,
Anılar yağmur gibi gönlümde ıslak kalır.​

Özlemler, hasretler dökülür bir bir,
Annemin sesi kulaklarımda bir şiir.
Dokunduğum her kumaş parçasında,
Geçmişten yadigar bir sevda sızar.

Gözlerim dolu dolu, kalbim bir kuyu,
Her hatıra, içimde bir türkü.
Unutulmaz anılar, yıllara meydan okur,
Annemin hikaye sandığı, ruhuma dokunur.​

Annemizin sandıkları, bazen bir zaman kapsülü gibi geçmişin gizemlerini saklar. Her biri, belki de bize aktarılmayan hikayeleri, unutulmuş anıları içinde saklıyor olabilir. Peki, bu sandıkların içindeki eşyaların ardında yatan gerçek hikayeleri hiç düşündünüz mü? Belki de resmi aile anlatılarıyla uyuşmayan, bilinmeyen bir geçmişin ipuçlarını barındırıyorlar. Sandıklardaki eşyalar hakkında daha fazla bilgi edinmek için hangi adımları atabiliriz dersiniz? Ya da o eşyaların ardındaki kişilerin gerçekten kim olduğunu nasıl öğrenebiliriz?

Yıldızlarla Bezenmiş Anne Elleri

Annemin Sesiyle Büyüyen Yürek

Benzer Konular

Annemin Mutfağında Saklı Zamanlar Bir damla gözyaşı düşer, yavaşça kayar yanaktan, Annemin mutfağında saklanır, geçmişin sıcaklığından. Tencere tıkırdar derinden, anıların fısıldadığı an, Her tarifte bir hatıra, her lokmada bir zaman. Güneş vurur pencereye, altın sarısı ışıklar, Annemin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Zamanın Ruhu: Annemin Ellerinde Saklı İlk dörtlük: Ellerin, anne, bir masal diyarı gibi, Her dokunuşunda geçmişin yankısı var, Zamanın ince ince işlediği nakış gibi, Hayatın her anında bir iz taşır onlar. İkinci dörtlük: Bu ellerle büyüdüm, sevginle yoğruldum, Geçmişin izleri hep birer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Annemin Elleriyle Yazılan Anılar Bir dokunuşla başlayan hikaye, Annemin ellerinde saklı dünya. Şefkatle örülmüş bütün hatıralar, Her biri kalbime işlenmiş adeta. Özlem dolu bakışlarıyla bana uzandı, Sabırla işlediği nakışlarda umut vardı. Her çizgi, bir hatıra; her iz, bir hikaye, Annemin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Annemin Gözlerinde Saklı Evren Bir sabah, gün doğarken baktım, Annemin gözlerinde saklıydı bir alem, Yıldızlar gibi parlayan umutlar, Her bakışında sevgiyle dolu bir cihan. Her damla yaş, bir hikaye anlatır, Gözlerinde geçmişin izleri saklı, Sevinçler, hüzünler iç içe geçmiş, Annemin gözleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Sabahın İlk Işığıyla Gözlerimi açtığımda, yanımda sen varsın, Bir fincan kahve, dudaklarımda tatlı anımsın. Sabahın serinliği, yüreğimde sıcaklık olur, Seninle başlar her gün, hayat anlam bulur. Kahvenin Kokusu ve Sen Mutfaktan gelen mis gibi kahve kokusu, Kalbimde bir melodi, annemin...
Cevaplar
1
Görüntüleme
6
  1. Konular

1. 1.281.070
  2. Mesajlar

1. 1.678.379
  3. Kullanıcılar

1. 31.743
  4. Son üye

Geri