Son Konular

Annemin Sevgi Bahçesi

Credits
1.229.764
Annemin Sevgi Bahçesi

[Dörtlük 1]
Bir sabah rüzgarı gibi, huzurla dolu,
Anneme bağlı, gönlümde yerin...
Her rengin en güzeli, onun dokunuşu,
Kalbime düşen sevdan, bir annenin sevgisi.​

[Dörtlük 2]
Gözlerinde parlayan, yıldızlar misali,
Gecemin karanlığında yol gösteren ışık.
Ellerinde güller açar, bahar tazeliği,
Her anı bir armağan, annemin gülüşü.​

[Dörtlük 3]
Dalgaların sesiyle, huzur bulan kalp,
İçimdeki deniz, annemin şefkati.
Her bakışı, bir kalbe umut taşır,
Kollarında bulurum, huzurun ta kendisi.​

[Dörtlük 4]
Renklerin en güzeli, annemin sevgisi,
Dünyama bahar, gönlüme neşe.
Her adımda onun izleri, hayatın hediyesi,
Sonsuz bir sevda, annemin kalbinde yerim.​

Baharın İlhamı: Anne Yüreğinde Çiçeklenmek

Gökyüzünde Bir Anne Fısıltısı

Benzer Konular

Annemin Ellerinde Çiçek Açan Bahar [Dörtlük 1] Ruhumda esen yeller, annemin sesiyle dolu, Kalbimde açan güller, onun sevgisiyle solmaz, Her yaprağında hikaye, her dokunuşunda huzur, Onunla renk bulan dünya, hiç solmaz, hiç susmaz. [Dörtlük 2] Bir bahçe kurar annem, gönlümde çiçek bahçesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Gönlümde bir çiçek açar, her mevsim yeniden, Anneme dair, sevgisi hiç eksilmeyen. Birinci Dörtlük: Her sabah güneşle doğar umut, ellerinde, Yüzünde bir gülümseme, huzur verir gönlüme. Sabırla yoğrulmuş yürek, bilge sözler dolusu, Annemin sesinde saklı, yaşamın sırrı bulutu. İkinci Dörtlük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Kalbin Melodisi: Annemin Sıcak Gülüşü Bir sabah uyandım, güneş gülümsedi Anneme baktım, sevgiyle dolu yüreği Gözlerinde saklı, bin bir renkli düşler İşte o an anladım, mutluluk bu demekti Her adımda yanımda, annemin izleri Sevgiyle açtığı yollar, çiçeklerle dolu Küçük anlarda saklı, koca derya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
Annemin Gönlünde Açan Bahar Baharın rüzgarıyla koklanır annem, Sevgisi taze, çiçeklerle dans eder. Gözlerimi kapatıp sarıldığımda hemen, Kalbimde açan güller, sonsuzluk eder. Her yaprakta annemin sesi duyulur, Her çiğ tanesinde onun gülüşü parlar. Ömrüm boyunca ruhuma dokunur, Annemin sevgisi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Annemin Bahçesinde Sevgi Çiçekleri Bir sabah uyandığımda, güneş parlarken, Annemin bahçesinde, huzur bulan ben, Her çiçek yaprağına, sevgiyle dokunan, Anılarla dolu, o güzel mekan. Güller açarken, annemin gülüşü gibi, Rüzgar estiğinde, şefkat fısıltısıydı sanki, O eski elma ağacının altında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
  1. Konular

1. 1.281.109
  2. Mesajlar

1. 1.678.468
  3. Kullanıcılar

1. 31.755
  4. Son üye

Geri