Son Konular

Annemle İlkbaharın Melodisi

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.228.170
Annemle İlkbaharın Melodisi

Bir sabah uyandım, taze baharın kokusunda,
Annem yanımda, elleri sıcak, huzur dolu kucağında.
Gökyüzü mavi, içime dolan o derin huzur,
Kalbimde bir çiçek açar, tazelenir umutlar, saf ve duru.​

Yürürüz beraber, yemyeşil patikaların izinde,
Annem anlatır hayallerini, gençliğin o ince çizgisinde.
Her adımda bir hikaye, her adımda bir dua,
Gözlerimde parlayan ışık, onun sevgiyle dolu bakışlarında.​

Gönlümde bahar, annemin sesiyle can bulur,
Her kelimesi bir melodi, rüzgarla dans eden bir bulut.
Kuşlar uyanır, cıvıldar, sanki bizden ilham alır,
Annemle baharın uyanışında, içim yaşama tekrar sarılır.​

Ve gün batarken, sarılırız sessizce ufuklara,
Annemin yüreği, ilkbaharın coşkusuyla dolu bir şelale.
Biliriz ki, her mevsim başka güzellikte, başka renkte,
Ama annemle ilkbahar, kalbimin en özel köşesinde.​

Annemin Ellerinde Hayatın Ritmi

Zamanın İlmeklerinde Annem

Benzer Konular

Anne Gülüşünde Açan Bahar Baharın ilk ışıkları, dokundu yere, Annemi izlerken, gözlerim dolu. Gülüşüyle çiçeklendi her köşe, Kalbime işleyen, o tatlı huzur. Bir meltem eser, anı dolu rüzgar, Saçlarında dans eder baharın sesi. Her adımda açan, güller ve laleler, Dünya durur, izlerken o neşeyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Adımlarımın İlk Melodisi: Annem İlk adımımda, tutunduğum el, Bana güven veren, sağlam bir tel. Kalbimde yankılanan tatlı melodi, Annemin sesi, dünyanın en saf türküsü. Gözlerimde parlayan ilk ışık, Ona baktığımda, dünya daha açık. Her düşüşümde kalkmamı sağlayan, Annemin gülümsemesi, tüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
Bir sabah uyandım, ilkbahar seslenir, Rüzgârın fısıltısıyla yüreğim neşelenir. [Dörtlük 1] Çiçekler açar usulca, renkler coşar, Kokuları sarar dört bir yanı, bir bahar marşı başlar. Güneşin sıcak kollarında dünya uyandıkça, Her yaprak bir şiir, her dal bir aşk taşlar. [Dörtlük 2] Neşeyle öten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Kalbin Melodisi: Annemin Sıcak Gülüşü Bir sabah uyandım, güneş gülümsedi Anneme baktım, sevgiyle dolu yüreği Gözlerinde saklı, bin bir renkli düşler İşte o an anladım, mutluluk bu demekti Her adımda yanımda, annemin izleri Sevgiyle açtığı yollar, çiçeklerle dolu Küçük anlarda saklı, koca derya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Yeniden Doğuşun Melodisi Bir sabahın eşsiz çığlığıyla uyanır, Gözlerinde umut yeşerir, doğa canlanır. Dallarda kuşlar neşeyle şarkı söylerken, Kalbimizde yeşil bir filiz başlar. İlkbaharın rüzgarı yüzümüzü okşar, Her damla yağmur içimize huzur saçar. Kır çiçekleri uyanır, renkleriyle döner...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
  1. Konular

1. 1.280.996
  2. Mesajlar

1. 1.678.251
  3. Kullanıcılar

1. 31.730
  4. Son üye

Geri