Son Konular

Annenizle nasil tanistim anne kim?

Modoratör

Yeni Üye
Credits
0

Annenizle nasıl tanıştım anne kim?

Annenle Nasıl Tanıştım: oyuncu kadrosu Alyson Hannigan = Lily Aldrin. Jason Segel = Marshall Eriksen. Cobie Smulders = Robin Scherbatsky. Neil Patrick Harris = Barney Stinson.

Barney Stinson dizide kiminle evlendi?

Barney Stinson
Evlilik(ler) | Robin Scherbatsky (boşandı)
Çocuklar | Ellie Stinson (annesi bilinmiyor)
Ulus | Amerikalı, ABD

Annenizle nasıl tanıştım konusu?

Annenizle nasıl tanıştım konusu?
Konusu. Dizi, 2030 yılında, Ted Mosby'nin çocuklarına anneleri (kendi eşi) ile nasıl tanıştığını anlatmasıyla başlar. Bob Saget'in seslendirmesiyle asıl karakteri Ted "Size annenizle nasıl tanıştığımı anlatacağım." der ve dizi 2005 yılına döner.

Cobie Smulders kanser mi?

ABD'de izlenme rekorları kıran 'How I Met Your Mother' dizisinin 'Robin'i Cobie Smulders, 25 yaşındayken yumurtalık kanseri atlattığını açıkladı. ABD'de yayımlanan 'Women's Health' dergisine konuşan Smulders, iki yıl boyunca düzenli tedavi altında olduğunu ve bir sürü operasyon geçirdiğini söyledi.

Himym daki anne kim?

Geçen sezon finalinde Farhampton tren istasyonunda gördüğümüz, sarı şemsiyeli ve gitarlı kızı, bu kez Farhampton'a bilet alırken gördük. Henüz adını bilmediğimiz bu kişiyi ve eğer gerçekse "anneyi" Cristin Milioti oynuyor!

How I Met Your Mother Anne ne zaman geliyor?

How I Met Your Mother Anne ne zaman geliyor?
How I Met Your Mother, ilk kez 2005 yılında izleyiciyle buluşmuş ve Ted Mosby'nin dokuzuncu sezon sonunda anne karakteriyle tanışmasının hemen ardından 2014'te soona ermişti.

Barney ve Robin evlendi mi?

Dizide başta arkadaş olarak görünen ikili daha sonra evlenmişti. Barney ve Robin o noktaya epey uzun bir yolculuğun ardından varmıştı. İzleyicilerden bazılarını şaşırtan bazılarına da son derece olağan gelen ikilinin birlikteliği nihayetinde sona ermişti.

Alyson Hannigan kimle evli?

Alexis Denisofe. 2003Alyson Hannigan/Eşi

Tracy Mcconnell neden öldü?

Tracy Mcconnell neden öldü?
how i met your mother dizisinde ted evelyn mosby karakterinin eşi. ted 9 sezon bir sürü kadınla düşüp kalkmış ve hepsini bir bir anlatmıştır; fakat iş bu kadıncağıza gelince resmen özet geçmiştir. hıçkırık hastalığından * öldü diyorlar.

How I Met Your Mother ne anlatıyor?

How İ Met Your Mother, Türkçe olarak Annenizle Nasıl Tanıştık? anlamına gelmektedir. Dizide yer alan başrol karakteri Ted Mosby ve ailesi 2030 yılında yaşamaktadır. Çocukların babalarına nasıl tanıştıklarını sormaları üzerine Ted Mosby tanışma hikayelerini anlatmak için oldukça uzun bir yol seçer.

Robin ne zaman hamileydi?

3. Başroldeki kadın oyuncularımız Alyson Hannigan ve Cobie Smulders dördüncü sezonun çekimlerinde hamileydiler.

Cobie Smulders eşi kimdir?

Cobie Smulders eşi kimdir?
Taran Killame. 2012Cobie Smulders/Eşi

"How I Met Your Mother" dizisindeki karakterler ve hikayeleriyle ilgili detaylı bilgiler verilmiş. Cobie Smulders'ın oyunculuğu ve karakteriyle ilgili bilgilere yer verilirken aynı zamanda dizideki diğer karakterlerin evlilikleri ve ilişkilerine de değinilmiş. Dizi, Ted Mosby'nin çocuklarına anneleriyle nasıl tanıştığını anlatmasıyla başlıyor. Cobie Smulders'ın gerçek hayatta yumurtalık kanserini atlattığı bilgisine de yer verilmiş. Ayrıca dizideki önemli olaylardan biri olan Tracy McConnell karakterinin ölümüne dair bilgi paylaşılmış. Dizinin genel konusu ve ana karakterlerinin hikayesi hakkında da detaylı açıklamalar bulunuyor. Kazanılan izleyici kitlesiyle dikkat çeken "How I Met Your Mother" dizisinin hayranları için oldukça bilgilendirici bir içerik sunulmuş.

KabloTV ucretli mi?

1 salkim kirmizi uzum kac kalori?

1. Konular

1. 1.282.773
  2. Mesajlar

1. 1.683.473
  3. Kullanıcılar

1. 32.171
  4. Son üye

Geri
Üst Alt