Son Konular

• SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ

Değerli Forum Üyeleri,

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 87. yıl dönümünde (10 Kasım 1938), minnet ve rahmetle anıyoruz.

SAAT: 09:05

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

Ruhu Şad Olsun.

10 Kasım 2025 | [ ForumSitesi.Com.TR / Yönetim Ekibi]

Antalya'da bekçilerin dur ihtarına uymadı: Denetim yapan il emniyet müdürüne yakalandı

İzmir Büyükşehir Belediyesi işçilerinden oturma eylemi

İzmir'de sağanak: Cadde ve sokaklar göle döndü

Puan 38
Çözümler 0
habercihaberci doğrulanmış üyedir.
Antalya'da bekçilerin dur ihtarına uymadı: Denetim yapan il emniyet müdürüne yakalandı

Muratpaşa ilçesinde 'dur' ihtarına uymayarak kaçan ve bölgede gece yarısı denetim yapan İl Emniyet Müdürü'nün bulunduğu polis ekibinin üzerine araç süren sürücü, otomobilin lastiklerine ateş edilerek durduruldu. Otomobilde bulunan 5 kişi gözaltına alındı.

6913013dc554c719__w1200xh800.jpg

6913014471d91318__w1200xh735.jpg

6913014a5a116290__w1200xh675.jpg

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Yeşildere Mahallesi'nde Cihan G.'nin kullandığı camları film ile kaplı otomobil, ara sokaklarda rutin denetimlerini yapan mahalle bekçilerinin 'dur' ihtarına uymayarak aracı görevlilerin üzerine sürüp, kaçmaya başladı.

Olayın telsiz anonslarına yansıması üzerine bölgede bulunan polis ekipleri, kaçan aracı yakalamak için önlem aldı.

EKİPLER HAVAYA ATEŞ AÇTI

Ara sokaklardan hızla ilerleyen ve sokağa çıkan aracı tekrar durdurmak isteyen polis ekibinin de dur ihtarını dikkate almayan otomobil sürücüsünü durdurmak için ekipler havaya ateş açtı.

EMNİYET MÜDÜRÜNÜN BULUNDUĞU GRUBUN ÜZERİNE ARAÇ SÜRDÜ

Otomobil sürücüsü, tüm uyarılara rağmen bir kez daha ekiplerin üzerine aracı sürerek kaçmayı sürdürdü.

EMNİYET MÜDÜRÜ MÜDAHALE ETTİ

Bu sırada araç sürücüsü, göreve geldiği ilk günden bu yana Zeytinköy'de uyuşturucu ile mücadele amacıyla bölgede denetim ve ekiplerin çalışmalarını sık aralıklarla takip eden Antalya İl Müdürü Dr. Sabit Akın Zaimoğlu ve beraberindeki grubun bulunduğu noktaya kaçışını sürdürdü.

Aracın hızla üzerlerine doğru geldiği fark eden İl Emniyet Müdürü Zaimoğlu ve beraberindekiler, uyarılara aldırış etmeyerek ilerlemeyi sürdüren otomobilin saldırı niteliğinde olabileceği değerlendirerek bir kez daha dur ikazında bulunduktan sonra önce havaya ardından da otomobilin lastiklerine doğru ateş açtı.

LASTİKLERİNE ATEŞ AÇILARAK DURDURULDU

Açılan ateş sonucu lastikleri patlayan araç, jantlarının üzerinde birkaç yüz metre daha ilerledikten sonra ekipler tarafından kapatılan sokak çıkışında durduruldu.

Araçtan inmeleri yönünde uyarı yapılan otomobilde bulunan Cihan G., Hüseyin K., Görkem D., Murat D. ve Musa G. ekiplere direndi.

GÖZALTINA ALINDILAR

Olay yerine gelen diğer ekiplerin yardımıyla 5 şahıs gözaltına alındı.

Ayağından yaralandığı öğrenilen Hüseyin K., adrese gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından ilk tedavisinin ardından hastaneye kaldırıldı.

UYUŞTURUCU MADDE ALMAYA GELDİLER

Ekiplerin dur ikazına uymayarak kaçan ve İl Emniyet Müdürü Zaimoğlu'nun bulunduğu grubun üzerine araç süren sürücü Cihan G.'nin ilk ifadesinde, arkadaşları ile otomobille gezmek amacıyla dışarı çıktıklarını ve alkol aldıklarını, geç saatlerde uyuşturucu madde temin etmek amacıyla Zeytinköy bölgesine geldiklerini ve alkollü olmaları nedeniyle bekçilerin dur ihtarına uymayarak kaçtıklarını belirttikleri öğrenildi.

Olay anı ise çevrede bulunan güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi işçilerinden oturma eylemi

İzmir'de sağanak: Cadde ve sokaklar göle döndü

1. Konular

1. 1.284.132
  2. Mesajlar

1. 1.687.300
  3. Kullanıcılar

1. 32.598
  4. Son üye

Geri
Üst Alt